Noi informații în cazul morţii Iuliei, adolescenta de 15 ani înjunghiată într-un parc din Germania. Iubitul său e dispărut de 24 de ore

Publicat: 12/06/2018 | 15:35

Răsturnare de situaţie în cazul morţii Iuliei, copila de 15 ani înjunghiată cu bestialitate într-un parc din Germania. După ce au audiat deja mai mulți oameni, anchetatorii germani și-au întreptat atenția spre iubitul adolescentei. Și asta după ce prietenele Iuliei au făcut declarații neașteptate. (Oferta speciala playstation)

Citește și: Care au fost ultimele cuvinte ale Iuliei, fata înjunghiată mortal în Germania

Potrivit celor mai noi anchete din crima care a îngrozit Germania și România, iubitul Iuliei este de negăsit de 24 de ore. Mai mult, prietenele tinerei care a fost ucisă au mărturisit că partenerul său se afla cu ea în parc în momentul tragediei, potrivit observator.tv. Poliţia nu ştie unde s-a ascuns.

Iuliana, “Iulia” cum o strigau apropiaţii, a fost ucisă ziua-n amiaza mare, în orașul german Viersen. Ea locuia aici de patru ani împreună cu familia ei. Scenele șocante s-au petrecut pe o bancă din parc, iar un prim suspect a fost audiat şi eliberat. Este vorba de un bărbat turc în vârstă de 20 de ani, care a corespuns descrierilor făcute de oameni ai străzii aflați în parc. Bărbatul s-a predat de teamă, el având antecedente de violenţe. În urma audierilor, anchetatorii nu au găsit nicio legătură între el şi crimă.

În prezent, anchetatorii urmăresc o nouă pistă. Iubitul Iuliei e dispărut de luni de la prânz, fiind de negăsit.

Citește și...