Noi informatii despre eleva disparuta din Capitala! Iulia si-a vandut singura telefonul: „Voia banii cat mai repede”

Publicat: 14/02/2014 | 19:45
Noi informatii despre eleva disparuta din Capitala! Iulia si-a vandut singura telefonul: „Voia banii cat mai repede”

Noi informatii despre Iulia Ionesccu, eleva de 15 ani data disparuta, au fost facute publice. Eleva si-a vandit singura telefonul, iar cei de la casa de amanet spun ca a facut acest gest fara sa fie constransa.

Reprezentantul magazinului care a cumparat telefonul fetei sustine ca tanara parea foarte pierduta atunci cand a intrat in magazin. Totodata, el spune ca fata nu era insotita si ca in afara magazinului nu o astepta nimeni. „Fata l-a vândut de bunăvoie. Ne-am gândit şi noi să nu fi fost cu cineva afară, să o constrângă. Nu era. Fata avea privirea pierdută, îngândurată. Timidă şi pierdută. I s-a cerut buletinul şi toate cele. S-a făcut că-l caută în geantă câteva minute, după aceea a spus că nu are actele telefonului, dar aduce ea cutia cu actele şi buletinul. Fata era timidă şi voia să ia banii cât mai repede şi să plece”, a declarat, pentru România TV, reprezentantul magazinului.

__________

Citeste si:

Tatal elevei olimpice, disparuta in drum spre scoala: „Fata mea sufera acum, e sechestrata! Nu este la nicio manastire!”

Mesaj teribil lasat de eleva olimpica care a disparut in drum spre scoala: “Vremea e frumoasa, eu am plecat la ….”
_________
 

Mai mult, bărbatul a precizat că nu crede să fi fost vorba de o răpire. „Nu cred că este răpire sau ceva de genul acesta pentru că ne-am fi dat seama. Tremura dacă era constrânsă de cineva”, a spus acesta.

Potrivit reprezentanţilor magazinului, telefonul a fost vândut marţi, în jurul orei 13.00.

 

C.V.

Citește și...