Noi informații despre femeia care și-a abandonat cei doi copii în curtea spitalului din Alexandria: ”Are probleme psihice!”

Publicat: 11/12/2018 | 10:58
Noi informații despre femeia care și-a abandonat cei doi copii în curtea spitalului din Alexandria: ”Are probleme psihice!”

Au apărut noi informații în cazul femeii care și-a abandonat copilașii, în frig, în curtea spitalului din Alexandria! Se pare Lenuța Călin ar avea probleme psihice. Femeia de 24 de ani, mamă a doi copii, unul de un an și șapte luni, iar altul de opt luni, a decis să-și abandoneze băieții în frig, în curtea spitalului.

”Femeia are probleme psihice. Nu știa ce face. A venit soțul ei și i-a luat, el nu știa că i-a lăsat acolo. Nu mai aruncați cu vorbe dacă nu știți ce s-a întâmplat”, a fost comentariul unei femei care o cunoaște pe Lenuța.

Apelul lansat pe Facebook a dat roade

”Cine îi recunoaște sau le cunoaște rudele, sufletele acestea două au fost lăsate în fața Spitalalui Județean Alexandria. Haideți să le găsim familia sau rudele. Cine îi recunoaște sunt rugați să sune la 112. Cine a zis că toti copiii merită părinți, dar nu toți părinții merită copii mare dreptate a avut!!!”, a scris Elena Ștefan, tânăra care i-a vizitat pe copii la spital. Iar mama celor doi copilași a venit la spital, aflându-se, astfel, identitatea ei.

Cazul copiilor care au fost abandonați în curtea Spitalului Județean din Alexandria chiar de mama lor a stârnit indignare pe rețelele de socializare, iar acum s-a aflat identitatea acesteia. Mai exact, femeia care și-a abandonat cei doi copii, de un an și șapte luni, iar celălalt de opt luni, este Lenuța Călin. Are 24 de ani, este din Iași și a ajuns în Alexandria în urmă cu câteva luni, pentru un băiat pe care l-a cunoscut pe Facebook.

Citește și...