Noi informații despre starea răniților din accidentul înfiorător din Ungaria

Publicat: 25/06/2018 | 22:17

Potrivit unui nou comunicat dat de oficialii de la Ministerul Afacerilor Externe, cei doi români răniți în accidentul din Ungaria sunt în continuare internați. De asemenea, reprezentanții MAE au spus că unul dintre ei a fost supus unei intervenții chirurghicale. (Promotiile zilei la monitoare)

Cei doi români răniți în urma accidentului din Ungaria sunt în continuare internați la un spital din zonă. Una dintre persoanele rănite va fi externată în perioada următoare, iar cea de-a doua a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, anunță Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

“Conform datelor obținute de reprezentanții Consulatului General al României la Gyula, cei doi cetățeni români răniți în urma accidentului sunt în continuare internați la un spital din zonă. Una dintre persoanele rănite va fi externată în perioada următoare, iar cea de-a doua a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, fiind sub monitorizare medicală”, precizează Ministerul Afacerilor Externe, potrivit MEDIAFAX. (Reduceri mari la jocuri PC)

Familiile românilor au fost informate cu privire la situația acestora.

Cum s-a produs accidentul violent:

Accidentul rutier a avut loc duminică, 24 iunie, pe Drumul naţional 42 din Ungaria, între localităţile Berettyóújfalu şi Mezőpeterd, în apropierea frontierei cu România. Un microbuz înmatriculat în România a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism din Slovacia. Un alt autoturism, înregistrat în România, a intrat în cele două vehicule care se loviseră iniţial, a comunicat Poliţia ungară, precizând că zece persoane au fost rănite în accident.

Citește și...