Noi momente tensionate la reconstituirea crimelor de la Caracal: ”Îți trebuie fete, mânca-te-ar viermii să te mănânce”

Autor: A.N.
Publicat: 17/09/2019 | 16:33
Noi momente tensionate la reconstituirea crimelor de la Caracal: ”Îți trebuie fete, mânca-te-ar viermii să te mănânce”

Noi momente tensionate, marți, în timpul reconstituirii crimelor de la Caracal. Mama Luizei i-a strigat lui Gheorghe Dincă, aflat într-o mașină a anchetatorilor: „Ieși afară!” și „Îți trebuie fete?”.

Noi momente tensionate au avut loc, marți, la Caracal, în cea de-a doua zi a reconstituirii crimelor. Mama Luizei a strigat către Gheorghe Dincă, aflat într-o mașină a anchetatorilor: „Ieși afară!”, „Îți trebuie fete, mânca-te-ar viermii să te mănânce” sau „Ți-a trebuit Luiza?”. (CITEȘTE ȘI: RECONSTITUIRE LA CARACAL! GHEORGHE DINCĂ POARTĂ PE BRAȚE UN SAC, ÎN CARE AR FI PUS TRUPUL LUIZEI)

Imediat ce mama Luizei a început să strige către Gheorghe Dincă, mai mulți mascați au apărut în apropierea ei. Și în cursul dimineții de marți, mama și mătușa Luizei Melencu au încercat să rupă cordonul forțelor de ordine și să ajungă la mașina în care era Dincă. Ele au fost ținute cu greu departe de automobil.

Și luni, Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost apărat cu mascații de furia oamenilor, care au încercat să ajungă la maşina în care era acesta. (VEZI ȘI: CAZUL CARACAL! SOȚIA LUI GHEORGHE DINCĂ A MINȚIT! S-A AFLAT MOTIVUL PENTRU CARE NU S-A DUS SĂ ÎL VIZITEZE PE CRIMINALUL DIN CARACAL ÎN AREST! ”NU A LĂSAT-O!”)

Luni, Gheorghe Dincă a fost dus de anchetatori la locuința sa din Caracal pentru reconstituirea faptelor. Bărbatul a fost transferat încă de sâmbătă în Arestul Poliției Olt, pentru a participa, luni și marți, la reconstituirea presupuselor crime pe care a mărturisit că le-a comis în casa din Caracal.

Citește și...