Noi probe în cazul crimelor din Caracal. Ce au găsit criminaliștii în casa lui Gheorghe Dincă

Publicat: 20/08/2019 | 08:01
Noi probe în cazul crimelor din Caracal. Ce au găsit criminaliștii în casa lui Gheorghe Dincă

După aproape o lună de la anchetarea crimelor din Caracal, oamenii legii au găsit noi probe în casa lui Gheorghe Dincă, dar și în curtea locuinței sale. În plus, într-un comunicat dat de oficialii de la DIICOT a fost anunțat faptul că mai mulți martori au fost audiați în cazul dramatic care a șocat și îndoliat România. 

Citește și: Trăiesc sau nu Alexandra și Luiza? Gheorghe Dincă a recunoscut tot: “Vreau să vă spun adevărul”

Au fost găsite noi probe în cazul crimelor din Caracal

Comunicarea făcută de DIICOT este pentru perioada dintre 15 și 19 august. Ei susțin că s-au făcut scanări în pereții casei monstrului din Caracal, dar și mai multe escavări. Surse Antena 3 susțin că în această perioadă nu s-au găsit nicio probă nouă.

Citește și: Crimele din Caracal. Mesajul care schimbă totul: ”La ora 2:00, când s-a aflat potențialul autor, victima nu mai era în viață”

În perioada 15.08.2019 – 19.08.2019, procurorii DIICOT-Structura Centrală împreună cu polițiști specializați din cadrul Poliției Române, delegați în cauză, au continuat percheziția efectuată la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, respectiv, activitatea de scanare și excavare a zonelor delimitate.

De asemenea, în această perioadă au fost audiate persoane care aveau cunoștință despre fapte sau împrejurări care ar putea constitui probe în dosarul penal privind pe inculpatul Dincă Gheorghe.

În cauză a fost dispusă expertizarea unor noi mijloace de probă în scopul evaluării valențelor probatorii ale acestora de către Institutul Național de Medicină Legală «Mina Minovici» și Institutul Național de Criminalistică din cadrul IGPR.

Subliniem faptul că procurorii DIICOT, încă din data de 28.07.2019, au asigurat asistență familiilor celor două victime, prin intermediul specialiștilor din cadrul Agenției Naționale împotriva Traficului de Persoane, în conformitate cu atribuțiile sale, prevăzute de art.3 din H.G. 460/2011 privind organizarea și funcționarea acestei instituții.

Precizăm că, pe toată durata derulării procedurilor, procurorii DIICOT au asigurat drepturile procesuale ale tuturor părților din dosar” este comunicatul transmis de DIICOT.

Citește și: Gheorghe Dincă, declaraţii halucinante: “Am lovit-o, după care am resuscitat-o”

Citește și...