Noi suntem mici, ei sunt mari! Chipciu: „Olanda o să fie mereu Olanda!”

Publicat: 15/11/2017 | 07:00
Noi suntem mici, ei sunt mari! Chipciu: „Olanda o să fie mereu Olanda!”

Mijlocaşul lui Anderlecht, Alexandru Chipciu a declarat după umilinţa înregistrată de „România pe „Naţional Arena”, 3-0 cu Olanda, că „tricolorii” vor încerca prin dăruire şi entuziasm să echilibreze diferneţa de valoare existentă în acest moment faţă de marile puteri ale Europei. Chipciu a spus că faţă de România, Olanda are jucători de valoare care evoluează la echiope de top, ca AS Roma, Manchester United, Barcelona sau Lyon şi că rezultatul înregistrat pe „Naţional Arena”  nu este unul întâmplător. 

„Probabil că a fost o greşeală din partea tuturor celor care au spus că Olanda e o naţională în construcţie. Nu vreau să zic că noi suntem cei mai mari fotbalişti, dar o naţională în construcţie cu jucători de la AS Roma, de la Manchester United, de la Lyon, de la Barcelona, de la cele mai mari echipe ale lumii are clar o valoare foarte mare, chiar dacă poate fi în reconstrucţie. Din păcate, e dezamăgitor rezultatul, când ne gândim la 3-0, dar am avut momente bune şi să nu uităm că Olanda o să fie Olanda mereu, indiferent de reconstrucţie sau de jucătorii care vor fi în acel moment. Prin dăruire şi entuziasm încercăm să echilibărm acest dezechilbru care este între noi şi echipele mari”, a declarat Alexandru Chipciu.

România a cedat la scor de neprezentare, 3-0, meciul amical susţinut pe „Naţional Arena” cu Olanda. Golurile „Portocalei Mecanice” au fost marcate de Depay (min.47), Babel (min.57) şi De Jong (min.81).

În acest test pierdut cu Olanda, România a evoluat în formula: Pantilimon- Hanca (min. 63 Torje), Chiricheş, Moţi, Ganea- Chipciu, Hoban (min. 74 Pintilii), Bicfalvi (min. 67 Alibec), Tănase (min. 63 Grozav)- Budescu (min. 46 Stanciu), Ţucudean (min. 46 Andone).

                                                                                         

Cristi P.                          

Citește și...