Nordicii scot fotbalul din carantină și dau startul campionatelor!

Autor:
Publicat: 14/04/2020 | 11:29
Nordicii scot fotbalul din carantină și dau startul campionatelor!

Microbiștii au de la o zi la alta vești din ce în ce mai bune. Și asta pentru că în curând din ce în ce mai multe țări vor da restarul competițiilor.


Cele mai variate tipuri de pronosticuri, precum și super cotele zilei, le găsiți pe www.pariuri1x2.ro.


Astfel după ce ieri oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) au anunțat clar că Liga 1 se va relua pe 2 iunie sau 7 iunie, iar nemții au avansat data de 2 mai sau 9 mai pentru reluarea sezonului în Bundesliga, a venit rândul nordicilor să anunțe că vor scoate fotbalul din carantină.

Astfel, în Norvegia, Asociația Norvegiană de Fotbal (NFF), în consultare cu Norwegian Top Football (NTF) și Top Football Women (TFK) au convenit ca stagiunea 2020 sa pornească la drum în weekend-ul 23-24 mai. Începând cu ultima săptămână a lunii aprilie vor fi organizate și primele meciuri amicale. Interesant este că Asociația Norvegiană de Fotbal (NFF)  nu au exclus posibilitatea ca partidele oficiale să se joace cu spectatori.

De asemenea, în Suedia se pregătește startul sezonului 2020, data avansată pentru runda de debut fiind 1 iunie. Ca și în Norvegia, cluburilor din eșaloanele de elita ale Suediei, țara cu cele mai lejere măsuri anti-Covid 19, le-a fost permisă nu doar reluarea antrenamentelor, ci și programarea primelor jocuri de pregătire.

După cum bine știți, cu mici excepții, majoritatea competițiilor sportive au fost suspendate ca urmare a pandemiei de coronavirus care a pus stăpânire pe întreaga lume.