Normalitatea în România de azi. Călin Popescu Tăriceanu a cumpărat prune uscate în Piața Gorjului

Publicat: 20/03/2019 | 21:01
Normalitatea în România de azi. Călin Popescu Tăriceanu a cumpărat prune uscate în Piața Gorjului

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a luat pulsul Pieței Gorjului într-o seară de primăvară în care nu numai legumele sunt la mare preț, ci și perspectivele politice. Pe termen mediu și lung, merele acre nu au căutare, însă prunele uscate da!

Călin Popescu Tăriceanu a trecut prin Piața Gorjului afișând același zâmbet care transmite că totul se poate, chiar și atunci când sunt induse – pe diferite canale – semnale din care reise că, la nivelul României, nu se mai poate face nimic. Bineînțeles, surpriza tuturor celor aflați în spatele tarabelor a fost foarte mare, cu atât mai mult cu cât Tăriceanu – costum, geacă ale cărei revere roșii ieșeau în evidență, cravată în dungi – s-a comportat ca un om al unei Românii… normale. Fiindcă, la nivelul României de azi, cel mai dureros aspect este cel al lipsei normalității.

Mai mult, Călin Popescu Tăriceanu a și târguit – așa cum se spune -, dovedindu-se a fi un client surprinzător. Președintele Senatului a cumpărat mere și… prune uscate, ceea ce poate duce și la concluzia că se află la cură de slăbire. Nu este un secret pentru nimeni că prunele uscate te ajută să slăbești, fac oasele mai puternice și mușchii mult mai sănătoși, reduc riscul de cancer, aduc energie și mențin sănătatea creierului. Mai ales în perioade în care stresul este predominant, cu atât mai mult din punct de vedere politic.

Călin Popescu Tăriceanu aduce normalitatea acolo unde ar trebui să fie. În mijlocul oamenilor. În general, cel puțin în ultimii ani, oamenii politici au ajuns rar sau mai deloc prin piețele României. Nu le-a permis timpul sau poate nu au avut poftă. Oamenii se simt îndepărtați, strigă agora, se simt dați la o parte și marginalizați. Însă există, iată, și momente care trebuie apreciate la justa lor valoare.

Cumpărând prune uscate, într-una din piețele României de azi, Călin Popescu Tăriceanu transmite un semnal puternic: ”Ne putem însănătoși cu toții!”

 

Citește și...