Noua cucerire a lui Ion Ion Țiriac este sexy și faimoasă. Cu ce star WTA se iubește fiul celebrului om de afaceri. FOTO

Publicat: 22/07/2020 | 23:43

Ion Ion Țiriac (43 de ani), fiului celebrului om de afaceri Ion Țiriac, este într-o relație cu Sorana Cîrstea de câteva luni bune. Jucătoarea de tenis are 30 de ani.

Se pare că, spre finalul anului trecut, la scurt timp după ce fiul lui Ion Țiriac a anunțat oficial despărțirea de Ileana Lazariuc, fosta sa soție, în spațiul public a apărut informația conform căreia acesta și-ar găsi alinarea în brațele Soranei Cîrstea, una dintre cele mai faimoase jucătoare de tenis din România.

Citește și: Război total! Sorana Cârstea pune tunurile pe Vecerdea și pe MTS: ”Proiectele pentru copii și junior sunt …”

Vrea să oficializeze relația

Potrivit Impact.ro Ion Ion Țiriac are chiar planuri să își oficializeze noua relație. El și noua iubită ar urma să ajungă în fața altarului, atunci când contextul o va permite. De asemenea, sursele au confirmat pentru Impact.ro faptul că fiul omului de afaceri pare să își fi refăcut viața.

Mai mult, la rândul ei, fiica artistei Anastasia Lazariuc a suferit foarte mult când căsnicia ei s-a încheiat. Ileana Lazariuc și Ion Alexandru Ţiriac au marcat divorțul după o relație de 17 ani și i-au șocat pe cei din public. Aceștia au împreună un copil și se pare că acesta a rămas în grija mamei sale.

Sorana Cîrstea, care este cu 13 ani mai tânără decât actualui iubit, a fost într-o relație cu columbianul Santiago Giraldo din 2014 până în 2017, an în care Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au divorțat.

A primit și un inel

Ion Ion Țiriac a făcut pasul cel mare și i-a dăruit jucătoarei de tenis inelul de logodnă. Relația dintre ei a debutat în urmă cu doi ani, iar ei se iubesc foarte mult.

Nu rata: FOTO: Ea e Jaqueline Cristian, „aproape” eroina României în Fed Cup!

„Sorana are un inel superb pe deget de câteva luni. Este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei, însă apropiații știu că este un inel de logodnă primit de la Ion Ion. Ei sunt împreună de aproape trei ani și se iubesc foarte mult. Decizia de a forma o familie nu este una luată în gravă, ci gândită foarte bine de amândoi”, au transmis surse din apropierea celor doi.