Noua fita pe raul Dambovita: scufundari dupa munca! Uite cum au venit echipati cativa muncitori

Publicat: 17/08/2013 | 00:57

Canicula de afara ne impinge pe toti sa cautam cele mai bune solutii pentru a scapa de caldura. Astfel, cativa barbati au gasit o metoda “inedita” de a se racori, mai exact ei s-au bagat la o balaceala in Dambovita!

Fac baie in mijlocul Capitalei cu labe de scafandru
Fac baie in mijlocul Capitalei cu labe de scafandru

Ei nu sunt singurii care apeleaza la raul ce strabate Capitala pentru a se racori, dar ei au atras atentia fotografilor CANCAN, deoarece unul dintre ei purta ceva „deosebit”.

Isi spala hainele la Dambivita
Isi spala hainele la Dambivita

Mai exact, unul dintre barbatii care au venit sa faca o baie in Dambovita s-a “inarmat” cu labe de scafandru si de abia apoi s-a bagat in apa.

Dambovita

Dupa ce fiecare s-a racorit, unul dintre ei s-a spalat, ca la carte, cu sapun apoi a iesit pe mal s-a pieptanat, s-a dat cu deodorant si s-a imbracat. Colegul sau, “scafandrul”, dupa ce a facut cateva “bazine” a iesit afara si fara sa-si dea jos labele s-a apucat linistit sa-si spele hainele. El a scos linistit peria si a inceput sa frece de zor mai multe perechi de bermude, fara sa il intereseza ca face asta chiar in inima unei Capitale europene.

Dupa ce s-a sapunit bine barbatul s-a bagat in apa sa se clateasca
Dupa ce s-a sapunit bine barbatul s-a bagat in apa sa se clateasca

De altfel, el nu este singurul care foloseste raul pe post de dus personal. Fotografii nostri au mai surprins un barbat care a venit aici sa se spele (A.S.)
 

Citește și...