Nouă traficanți de droguri din Sibiu reținuți după 18 percheziții

Autor: Maria H.
Publicat: 19/09/2019 | 13:19
Nouă traficanți de droguri din Sibiu reținuți după 18 percheziții

Nouă traficanți de droguri au fost reținuți în județul Sibiu, după 18 percheziții. Anchetatorii au găsit droguri, cântare electronice, laptopuri, telefoane mobile, tablete și bani.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. Sibiu, au făcut 18 percheziții într-un dosar penal de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuare fără drept de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Perchezițiile au avut loc în orașele Sibiu și Cisnădie și au fost puse în executare 12 mandate de aducere, pentru persoane bănuite în dosar și alte 40 pentru alte persoane implicate.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate pliculețe ce conțin masa vegetală mărunțită de culoare verde, substanță pulverulentă de culoare albă, substanță cristalină de culoare albă, masă vegetală uscată de culoare verde, cântare electronice, laptopuri, telefoane mobile, tablete, harduri, precum și 4.000 de lei și 5.225 de euro.

După audieri, pe numele a 9 persoane procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate joi Tribunalului Sibiu, cu propunere de arestare preventivă.

Citește și...