Nu au mai trecut niciodata prin asemenea emotii! Care sunt copiii vedetelor din Romania care dau BAC-ul anul acesta

Publicat: 08/06/2015 | 14:44

Peste 150.000 de absolventi de liceu dau bacalaureatul anul acesta, iar luni a avut loc primul examen. In rand cu ceilalti elevi s-au aflat si copiii vedetelor, care nu au beneficiat de nici un fel de favoruri doar pentru ca parintii lor sunt cunoscuti.

Ultimul clopotel a sunat in urma cu mai bine de o saptamana, in multe licee a avut loc si banchetul de clasa a 12, iar acum absolventii de liceu au inceput deja sa dea examenul de maturitate. Aproape 170.000 de elevi sustin anul acesta examenul de Bacalaureat, in crestere fata de anul trecut cu 7.000.

Emotiile sunt la ordinea zilei pentru toata lumea, fie ca parintii lor sunt oameni obisnuiti sau VIP-uri.

Rebbeca Muresan
Rebbeca Muresan

Luni a inceput cu prima proba la BAC, cea orala la Limba si Literatura Romana. Printre elevii care au trecut prin fata profesorilor pentru a-si arata competentele in folosirea limbii materne s-au aflat si fetele unor persoane publice sau VIP-uri de la noi. In aceasta situatie poate ca cel mai greu i-a fost fiicei solistului Adrian Enache, care nu si-a revenit nici fizic, dar mai ales psihic din drama prin care a trecut in 2014.

diana enache principala

Portarul blocului in care locuia a vrut sa o violeze, dar nu a reusit si a taiat-o adanc in palma. Diana nu prea isi mai pote misca mana de atunci si are dificultati la scris, iar timpul petrecut pentru recuperare s-a vazut si in rezultatele de la scoala. Ea a fost nevoita sa recupereze o buna parte din materie dar s-a prezentat cu lectiile facute la examenul oral, din colegiul „Mihai Viteazul”.

 

CITESTE SI: 

Cum au reactionat parintii „copiilor vedeta” care au picat BAC-ul? Guta: „Nicusor chiar nu e prost”

LA TVR mai rau ca la Bac! Vedetele au suflat si au copiat la examenul pentru mentinerea posturilor

Dupa bac, fiica Ritei Muresan pleaca in America

 

Rebbeca Muresan
Rebbeca Muresan

De pe podiumurile de moda a ajuns la examenul de bac si fiica cea mare a creatoarei de moda Rita Muresan, care a sustinut si ea proba orala in fata profesorilor de la Scoala Americana. Rebecca este o tanara ambitioasa si are planuri mari pentru viitor, iar acestea i-au dat viata peste cap Ritei. Creatoarea de moda a plans saptamani la rand afland de deciizia fiicei sale de a pleca in SUA. Rebecca este hotarat sa studieze chimia pe taram american, poate influentata si de faptul ca iubitul ei este cetatean al acestei tari.

Beatrice Merisoreanu

Nu in ultimul rand, cantareata de muzica populara Elena Merisoreanu este foarte mandra de nepoata ei, Beatrice Paun. II este ca o fiica si ar da orice ca sa o faca fericita, asa ca i-a organizat si petrecerecerea pentru ziua de nastere la un restaurant din Capitala.Acum, Elena Merisoreanu ii tine pumnii pentru cel mai mare hop din viata nepoatei sale: Bac-ul, pe care Beatrice a inceput sa il sustina la liceul „Matei Basarab”, unde a terminat cu brio clasa a 12-a.

Victoras Micula, in picaj anul trecut

 

Victoras Micula
Victoras Micula

Anul trecut insa, nu a fost usor pentru multe din odraslele vedetelor autohtone, care au avut esecuri rasuntoare. A ramas celebra isprava lui Victoras Micula, mostenitorul imepriului de racoritaoare de la Oradea, care n-a reusit sa ia bacul, iar asta nu l-a impiedicat sa duca, mai departe, stilul luxos de viata cu care era obisnuit, afisandu-se anul acesta de 1 mai cu elicopterul la Mamaia. Nici fiul lui Romica Tociu, Catalin, n-a trecut cu bine de proba maturitatii, obtinand 2,40 la limba romana si 4,30 la istorie.

(M.N.)
 

Citește și...