„Nu suntem potriviți”. Cabral a făcut anunțul bulversant astăzi, după 8 ani de căsnicie cu Andreea Ibacka

Publicat: 16/03/2019 | 14:39
„Nu suntem potriviți”. Cabral a făcut anunțul bulversant astăzi, după 8 ani de căsnicie cu Andreea Ibacka

Cabral umblă cu sinceritatea la purtător și spune că – în ceea ce privește viața de familie – el și Andreea nu ar putea fi un bun exemplu. Oricum, atunci când este vorba despre un astfel de subiect, ”rețeta perfectă” nu există. 

Își descrie viața de familie care fiind absolut normală. Iar acum, odată cu venirea pe lume a lui Namiko, situația prezintă și unele momente destul de obositoare. Însă, spune Cabral pentru viva.ro, Andreea este ajutată și de cele două bunici, mai alse atunci când el este plecat pentru o oarecare perioadă de timp.

”Pentru început, am stat eu cu Namiko noaptea, dar apoi am început toate filmările, a trebuit să plecăm la filmări în Polonia și a preluat Andreea în totalitate. Noroc este că parțial o ajută bunicile, așa că și-a găsit cumva un ritm…”

Întrebat dacă poate concluziona că există o ”rețetă” a vieții de familie, Cabral a recunoscut că ”din afară” pot apărea  – el și Andreea – ca în ”poza aia bună”, numai că nu este așa.

”Mi-ar plăcea să am o rețetă, dar nu cred că suntem buni de dat exemplu. Sunt șanse ca de-afară să arătăm din poza aia bună, dar suntem, de fapt, un cuplu perfect normal. Cu bune și rele”.

”Nu cred că suntem buni de dat exemplu”, spune Cabral

O să fie un eveniment simplu, cu tematică românească”

Botezul micuței Namiko va avea loc în scurt timp, pentru că Andreea Ibacka plănuiește ca evenimentul să fie în luna mai. Petrecerea de botez va fi una destul de restrânsă și vor participa doar apropiații acestora. Nașii de botez ai micuței Namiko vor fi Irina și Răzvan Fodor, nașii de cununie ai Andreei Ibacka și a lui Cabral.

Ne-am gândit și la botez, dar încă nu ne-am organizat ca să zic așa. L-am tot amânat. Probabil va fi la sfârșit de mai. Nu-mi doresc nimic sofisticat, adică vom fi o mână de oameni, familia, câțiva prieteni și vom face un grătar. Probabil o să mă organizez pe ultima sută de metri. A fost important să găsesc o biserică și am ales-o. O să fie un eveniment simplu, cu tematică românească. Vor fi aceiași nași, Irina și Răzvan Fodor, care ne-au și cununat acum câțiva ani”, a dezvăluit Andreea Ibacka pentru viva.ro.

Citește și...