Nu e banc! Loredana Chivu a dat Poliția în judecată. De ce îi acuză pe oamenii legii

Publicat: 31/08/2019 | 13:59

Dacă nu mai este un secret pentru nimeni că Loredana Chivu ”lovește” mai tot timpul la capitolul ”imagine”, postând în mediul online fotografii incendiare care fac deliciul fanilor – aceștia admirând formele vedetei și asaltând-o cu aprecieri – iată că bomba-sexy ne oferă și o altă surpriză. 

Ei bine, blondina Loredana Chivu a deschis proces… Poliției Române. Totul s-a întâmplat la jumătatea lunii august, vedeta fiind surprinsă de radar după ce a depășit viteza legală. Loredana Chivu a contestat sancțiunea și a decis să dea Poliția în judecată. Ar fi trebuit să se prezinte la proces pe data de 14 august, la Judecătoria Constanța, numai că diva… a renunțat la acțiune și a notificat instanța despre hotărârea luată.

”Anulează cererea de chemare în judecată formulată de către petenta Chivu Loredana Daniela…”

Astfel, pe site-ul Ministerului Justiției, apare următorul anunț legat de acțiunea Loredanei Chivu.

”Tip solutie: Anulează cererea
Solutia pe scurt: Anulează cererea de chemare în judecată formulată de către petenta Chivu Loredana Daniela, în contradictoriu cu intimatul INSPECTORATUL DE POLITIE AL JUDETULUI CONSTANTA, având ca obiect plângere contravenţională. Cu drept de cerere de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea de reexaminare se depune la Judecătoria Constanța. Pronunţată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, conf. art. 402 C.pr.civ. astăzi, 14.08.2019”, este scris pe site-ul Ministerului Justiției.

Citește și...