Nu e glumă! Ce salariu lunar exact primește Smiley de la Pro TV, pentru Românii au Talent și Vocea României

Publicat: 27/05/2019 | 10:58

Smiley este un artist complet. Cântăreț, compozitor, producător, prezentator și actor, Andrei Tiberiu Maria se află în atenția publicului de mai mulți ani, iar fiecare prestație a sa este apreciată la justa valoare de fani. 

Smiley poate fi văzut, de ani buni, în emisiunile ”Românii au Talent” și ”Vocea României”, iar salariul pe care îl primește a rămas, până acum, înconjurat de mister. Totuși, informațiile au ieșit, încetul cu încetul, la lumină, iar cifra este cu adevărat impresionantă. Smiley primeşte 150.000 de euro pe an de la Pro TV, atât pentru rolul de la „Vocea României“, cât şi pentru cel de la „Românii au talent“.

Concret, celebrul Smiley încasează pentru prestațiile sale la ”Românii au Talent” și ”Vocea României” nu mai puțin de 12.500 de euro pe lună!

Smiley, salariu de 12.500 de euro pe lună

”Femeia cu care sunt e cea ideală”

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu din martie 2017, însă au fost extrem de discreți cu aparițiile în public. Ba mai mult, niciunul nu a recunoscut că trăiesc împreună o poveste de dragoste. Totuși, recent, artistul a confirmat faptul că are o legătură cu o femeie, pe care o consideră cea ideală.

“Cred că femeia cu care sunt e cea ideală”, a răspuns Smiley, întrebat despre femeia ideală. Cu siguranță, Gina Pistol va aprecia cuvintele iubitului său.

Citește și...