Nu este banc! Câți lei costă o bere pe plajă, în Mamaia!

Publicat: 21/07/2019 | 11:34
Nu este banc! Câți lei costă o bere pe plajă, în Mamaia!

Este vară, iar zeci de mii de turiști au împânzit litoralul pentru a se bucura de mare și de soare. Fiecare încearcă să se relaxeze și să se distreze după un an de muncă, numai că prețurile cresc precum mercurul din termometre. Totuși, sunt și unele surprize.

În Mamaia, spre deosebire de alte stațiuni, este valabilă zicala ”Obrazul subțire cu cheltuială se ține”. Cei care ajung aici sunt pregătiți, deja, pentru a scoate sume impresionante din portofele, cu atât mai mult cu cât atmosfera îndeamnă la petrecere continuă. Conform vacantalamare.stirileprotv.ro, turiștii ajunși în Mamaia se întrec în a comanda mâncăruri sofisticate, cocteiluri și platouri cu fructe de mare.

Iar prețurile sunt pe măsură, un barman dezvăluind că cel mai ”tare” bon pe care la bătut în casă a fost de 600 de lei.

”Cel mai tare bon pe care l-am bătut pe casă? În jur de 600 de lei, nu a fost foarte mare, dar a fost ok pentru această perioadă.”

Pe de altă parte, spre marea surpriză a multor turiști, prețul unei beri băute pe plajă este rezonabil. ”Berea cât este aici pe plajă? 5 lei, e un preţ modest, dar tot berea aia e, nu este altă bere.”

Citește și...