Nu exista tupeu mai mare decat al acestor politisti din Buzau! Este absolut revoltator ce i-au facut unui copil!

Publicat: 08/01/2015 | 19:49

 

CANCAN.ro va prezinta un filmulet absolut uluitor, cu doi politisti buzoieni care vor trebui sa dea socoteala in fata superiorilor dupa ce acestia vor vedea imaginile absolut revoltatoare cu cei doi.

Daca ar fi fost doar povestite, multi s-ar fi gandit ca este un banc cu doi poilitisti, care ar incepe astfel: ce credeti ca fac doi politisti care nu stiu (sau nu pot) sa schimbe o roata?

Baiatul a fost pus sa rezolve pana politistilor

In imaginile transmise de un cititor CANCAN.ro pe adresa redactiei pont@cancan.ro, doi agenti de la Politia Rurala din Buzau au fost surprinsi in timp ce stau cu mainile in sold si se hlizesc in buza strazii, in timp ce un copil le rezolva o pana!

Baiatul a fost pus sa rezolve pana politistilor

Copiii, in slujba politiei

Chircit, pe marginea strazii, baiatul este asistat de mama lui, de teama sa nu pateasca ceva in timp ce se chinuie cu un cric sa ridice masina si sa execute. Ca si cum toata situatia ar fi absolut normal, cei doi agenti stau la discutii, cu mainile in buzunar, si asteapta sa le fie rezolvata problema.

Baiatul a fost pus sa rezolve pana politistilor

Potrivit informatiilor venite din aceeasi sursa, baiatul care repara masina agentilor nu ar fi minor.

Contactati de CANCAN pentru a oferi un punct de vedere asupra acestor imagini, reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie Buzau au precizat ca vor face verificari pentru identificarea agentilor.

„Conducerea inspectoratului IPJ Buzau a dispus verificarea aspectelor care apar in aceste imagini, iar in consecinta se vor aplica masurile de rigoare”, a transmis purtatorul de cuvant Florina Crucianu.

(M.A.)