NU l-au ucis drogurile! Cauza morții lui Răzvan Ciobanu, făcută publică la mai bine de 7 luni de la tragedie

Publicat: 03/12/2019 | 08:53

E oficial! Nu l-au ucis drogurile pe Răzvan Ciobanu, ci probleme de sănătate grave… Cauza morții designerului a fost aflată de medicii legiști odată cu încheierea autopsiei, însă aceasta a fost făcută publică la mai bine de 7 luni de la tragedie. Mai exact, în urmă cu câteva ore, în cadrul interviului oferit de Laura Vicol la “XNS”, emisiune care rulează la Antena 1.

Citește și: Răzvan Ciobanu, raportul oficial arată că NU a murit pe 29 aprilie. S-a aflat ora exactă a decesului designerului

Cauza morții lui Răzvan Ciobanu, făcută publică la mai bine de 7 luni de la tragedie

Prezentă în platoul de la “Xtra Night Show”, avocata lui Răzvan Ciobanu a făcut publice câteva informații care schimbă mult tot ce s-a știut până acum despre moartea regretatului designer. Printre acestea se numără și cauza oficială a decesului celebrului bărbat. Potrivit speculațiilor medicale, creatorul de modă a suferit un infarct înainte să intre cu mașina pe câmp. Ulterior, a făcut atac cerebral. Moartea, însă, i-a fost provocată de rănile critice suferite în urma impactului violent.

“A fost clasat drept accident de circulație, iar moartea a fost cauzată de leziunile pe care le-a suferit. Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre… deci, el când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral și din acea cauză, era și poziția de rigor mortis. El era deja mort. A fost propulsat prin parbrizul mașinii, iar mașina s-a rostogolit peste el. Așa a fost strivit”, a declarat Laura Vicol în cadrul late night show-ului de la Antena 1.

Citește și...