Răzvan Ciobanu, raportul oficial arată că NU a murit pe 29 aprilie. S-a aflat ora exactă a decesului designerului

Publicat: 03/12/2019 | 08:29
Răzvan Ciobanu, raportul oficial arată că NU a murit pe 29 aprilie. S-a aflat ora exactă a decesului designerului

La mai bine de șapte luni de la accidentul misterios în urma căruia Răzvan Ciobanu a murit, anchetatorii au ajuns la final cu informațiile strânse în jurul acestui caz. Laura Vicol, avocata designerului, a făcut publice detalii pe care le-a ținut ascunse în tot acest timp, confirmate acum, în mod oficial, de autorități.

Citește și: Laura Vicol, declarație zguduitoare în cazul morții lui Răzvan Ciobanu: ”Există o persoană direct răspunzătoare”

Răzvan Ciobanu, raportul oficial arată că NU a murit pe 29 aprilie

Laura Vicol a mărturisit în cadrul emisiunii “XNSh”că accidentul rutier provocat de Răzvan Ciobanu a avut loc în Ajunul Paștelui, respectiv pe 28 aprilie. Mai mult, ea a dezvăluit ora exactă a decesului regretatului designer.

Citește și: Mama lui Răzvan Ciobanu, experiențe paranormale după moartea designerului: “Se aşează pe prispa…”

“El nu a murit pe 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat luni dimineață, când a fost el găsit, el a murit seara, duminica sfântă de Paști, către ora 23:00. Corpul lui a fost găsit a doua zi dimineață. A murit la ora 22:55, exact distanța parcursă între… El s-a dus glonț spre moarte”, a declarat avocata creatorului de modă în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

Citește și...