Nu o va vedea pe micuta! Tatal Andei Adam rateaza nasterea nepoatei sale

Publicat: 06/10/2015 | 08:39
Nu o va vedea pe micuta! Tatal Andei Adam rateaza nasterea nepoatei sale

Anda Adam va naste o fetita la sfarsitul lunii noiembrie, insa tatal cantaretei nu va fi prezent. Barbatul, care locuieste in Australia, participa in acea perioada la un campionat de inot si nu poate veni in Romania.

 

Daca tatal cantaretei nu va fi prezent, mama Andei Adam se pregateste sa vina in Romania. Cantareata a declarat in presa ca mama ei va fi alaturi de ea si o va ajuta cu cea mica. De asemenea, Anda Adsam va fi ajutata si de parintii sotului ei.
Cantareata declara zilele trecute pentru CANCAN.ro ca I s-au marit sanii. “De cand sunt gravida ma ingrijesc la fel ca şi pana acum. Nu am fost niciodata genul care sa stea non-stop prin saloane. Nu am rabdare, asta e, de fapt, problema mea, nu imi place sa petrec ore in sir acolo.

Anda Adam

Buzele s-au marit de la sarcina, cum mi s-au marit si sanii spectaculos. Nu e rau, dar sa speram, totusi, ca va reveni la forma initiala, deoarece aveam un bust foarte mare oricum. M-ar incomoda un bust foarte mare, nu e bine pentru sani, spate. Imi plac femeile cu forme, senzuale, cu fund bombat”, spunea Anda Adam. (B.V.)

Citește și...