Nu se agata pe perete, se aseaza in pat! Va prezentam colectia intima a noului Ministru de la Finante! Cum il „bate” pe Valcov

Publicat: 01/04/2015 | 12:23

In cursul zilei de luni, Eugen Teodorovici (43 de ani), fost ministru al Fondurilor Europene, a fost numit de premierul Victor Ponta in functia de ministru al Finantelor.

Dupa controversatul caz al „colectionarului” Valcov, acesta a fost intrebat de presa la inceput de mandat ce colectioneaza.

Imbracat lejer, fostul ministru al Fondurilor Europene si actualul sef de la Finante, la bratul unei brunete pe tocuri
Imbracat lejer, fostul ministru al Fondurilor Europene si actualul sef de la Finante, la bratul unei brunete pe tocuri

Iritat se pare de intrebare, cel supranumit de presa tabloida „Ministrul Casanova” a evitat diplomat raspunsul, dar imaginile publicate timp de mai bine de doi ani de cancan.ro il arata pe acesta nu ca pe un iubitor de obiecte de arta si ca pe un adevarat Don Juan.

La doar o saptamana dupa escapada nocturna, Teodorovici este filmat alaturi de o alta prezenta feminina
La doar o saptamana dupa escapada nocturna, Teodorovici este filmat alaturi de o alta prezenta feminina

Iesit din mariajul cu Florentina, femeia care i-a nascut doi copii, ministrul Teodorovici dupa ce o viata de adolescent rebel.

Trece luna si o alta domnisoara ii intra in gratii ministrului
Trece luna si o alta domnisoara ii intra in gratii ministrului „Casanova”

Pe litoral, la munte sau in cluburile de fite din Bucuresti, „Playboy-ul” din Guvern agata femeile pe banda rulanta, brunetele fiind cele care ii fac acestuia sangele sa-i fiarba.

Inca din prima zi a anului, Teodorovici a sarbatorit asa cum se cuvine
Inca din prima zi a anului, Teodorovici a sarbatorit asa cum se cuvine

Cu toate ca este trecut de prima tinerete, noul sef de la Finante nu da semne de oboseala si petrece ore in sir in club cu domnisoare care mai de care mai tinere sau mai frumoase.
_______________________________

CITESTE SI:

Ministrul “Casanova” s-a harjonit intr-o parcare cu o tinerica agatata in club! Totul s-a intamplat in zori de zi!

Ministrul „Casanova” a recidivat! Il vezi mereu scortos la sedintele de Guvern si nu ti-ai fi imaginat ca e in stare de asta
_______________________________

O noapte in club, inca o cucerire
O noapte in club, inca o cucerire

Teodorovici este un adevarat „latin lover” daca este sa ne luam dupa filmarile paparaziilor, nu o data, acesta incepand preludiul de pe strada sau chiar din masina. Si ii merge!

Domnisoarele ii cad in brate ca spicele de grau, iar apropiatii spun ca nu exista femeie pe care noul ministru al Finantelor sa o doreasca si acesta sa nu o aiba.

Preludiul unei aventuri intr-un parc din Capitala
Preludiul unei aventuri intr-un parc din Capitala

Nu isi ascunde „achizitiile” sub pat precum predecesorul sau Valcov, anchetat pentru trafic de influenta de DNA, in schimb, acesta isi pastreaza colectia intima la caldura, in asternuturi.

Cine este Eugen Teodorovici?

S-a nascut în 12 august 1971. El este absolvent al Academiei de Studii Economice si are un doctorat in managementul fondurilor europene. In perioada 2000 – 2004, Teodorovici a fost director in Directia de Coordonarea a Programelor ISPA şi SAPARD din Ministerul Integrarii Europene, iar timp de un an, intre ianuarie si decembrie 2000, a activat in Ministerul Afacerilor Externe, la Departamentul pentru Afaceri Europene.

Ministrul Teodorovici la depunerea juramantului la Cotroceni
Ministrul Teodorovici la depunerea juramantului la Cotroceni

Intre 2004 şi 2005, Eugen Teodorovici a lucrat la Ministerul Finantelor Publice si a fost director general la Autoritatea de Management pentru Fondul de Coeziune. In perioada 2007-2009, Teodorovici a fost secretar de stat la Ministerul Economiei si Finantelor, dupa ce intre 2005 si 2007 a fost director general al Autoritatii de Management pentru Infrastructura din minister.

In perioada mai-decembrie 2012, el a fost consilier de stat al premierului, dupa ce din iunie 2009 si pana in mai 2012 a fost director la Autoritatea de Audit a Curtii de Conturi a Romaniei.
In decembrie 2012, Eugen Teodorovici a fost ales senator PSD de Buzau, iar in aceeasi luna a fost numit de premierul Victor Ponta ministru al Fondurilor Europene. El este membru in Consiliul de Administratie al CEC si reprezentantul Romaniei in Consiliul Director al Bancii Europene de Investitii.

Ministrul Eugen Teodorovici si fosta sotie, Florentina, au introdus divortul in anul 2009. Pana in primavara anului 2013, s-au tot razboit in instanta in mai multe dosare. Intr-un final, si-au reglat conturile si au impartit ce aveau de impartit.Cei doi copii au ramas la mama lor, iar el a fost obligat sa plateasca o pensie alimentara de 885 de lei fiecaruia dintre minori.

Ianis Popescu

Citește și...