Nu te-ai aştepta niciodată să-l vezi aşa! I-am făcut ”flagrant” în trafic ginerelui lui Băse!

Publicat: 11/09/2016 | 00:00

După ce a trecut printr-un divorţ dureros, Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului preşedinte, şi-a refăcut viaţa alături de avocatul Radu Pricop, cel care era un prieten mai vechi de familie, însă, până în urmă cu trei ani, nu exista vreun semn că cei doi se vor îndrăgosti.

Dar au făcut-o, iar de atunci au şi devenit soţ şi soţie, iar familia lor s-a mărit odată cu apariţia lui Traian Băsescu-Pricop în noiembrie 2014. Însă, acelaşi an i-a adus şi necazuri lui Pricop după ce a fost depistat de radar cu o viteză de peste 100 km/h în localitate. Mai mult, soţul Ioanei Băsescu nu avea la el nici toate documentele necesare. Acesta fost amendat şi a avut permisul suspendat pentru 90 de zile. Radu Pricop a putut să conducă în constinuare după ce a contestat sancţiunea în instanţă, însă a pierdut procesul, aşa că a trebuit să îşi predea permisul pentru 90 de zile.

Totuşi, se pare că viaţa de familie l-a schimbat treptat pe avocatul vitezoman, mai ales după ce a pierdut atunci carnetul de conducere, pentru că a fost filmat de CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, în timp ce mergea prin oraş pe un… scuter! Ce-i drept, nu este chiar orice tip de scuter, ci unul Vespa, considerat un adevărat obiect-cult în lumea pasionaţilor de transportul pe două roţi, iar valoarea unui astfel de vehicul poate ajunge la câteva mii de euro.

Îmbrăcat lejer, Radu Pricop este o apariţie complet schimbată faţă de perioada în care se afla la volanul maşinilor scumpe, cu motoare puternice. Deghizat doar cu o pereche de ochelari de soare, purtând o cămaşă albă şi o pereche de pantaloni roşii, semn că nu i-a pierit şi curajul în alegerile vestimentare, ginerele fostului preşedinte pare mult mai calm, aşteptând liniştit la semafor. Însă, un singură sugestie am avea pentru domnul avocat: să poarte şi o cască de protecţie, aşa cum este regulamentar şi chiar recomandat! Ca să îl parafrazăm pe socrul acestuia: Vespa nu-i ca maşina!

(Georgiana Laciu)

Citește și...