Nu-ti va veni sa crezi cand ai sa vezi acest filmulet! Uite ce face bossul de la “Rosia Montana” in curtea casei lui!

Publicat: 08/10/2013 | 00:34

Este poate cel mai controversat om al momentului in Romania! Dragos Tanase conduce de 5 ani compania din spatele proiectului Rosia Montana. Dincolo de imaginea lui publica cu aparitii apretate, la eticheta, Tanase are o viata privata deloc anosta.

La 40 de ani, directorul general al Rosia Montana Gold Corporation nu este tipul economistului care se inchide de dimineata pana noapte la birou, sufocat sub un munte de hartii.

Dragos Tanase

Viata inseamna mai mult decat satisfactii profesionale si sunt foarte mandru si fericit ca am o familie frumoasa, o sotie devotata si doi copii minunati. Imi pare rau ca nu pot petrece mai mult timp alaturi de ei, dar ma straduiesc sa nu lipsesc de la serbarile copiilor si sa nu ratez niciun moment important pentru ei„, spune Dragos Tanase despre viata din afara biroului.

Dragos Tanase isi imparte timpul liber intre sotia lui si... sport!
Dragos Tanase isi imparte timpul liber intre sotia lui si… sport!

Altfel, bossul de la Rosia Montana isi imparte timpul liber intre familie si… sport. In copilarie a jucat fotbal la Focsani, unde a fost coleg si cu Narcis Raducan, dupa care s-a „reprofilat” pe rugby. Cu balonul oval, Tanase a avut si anumite performante. A evoluat pentru Olimpia Bucuresti si Sportul Studentesc si, la un moment dat, a primit chiar o oferta de la… Minerul Lupeni. Intre timp, a abandonat sportul pentru Academia de Studii Economice.

Nu doar golful se afla printre pasiunile bossului de la Rosia Montana, ci si schiul
Nu doar golful se afla printre pasiunile bossului de la Rosia Montana, ci si schiul

Azi, nu mai practica decat schiul si golful. „Mi-am promis ca voi ajunge si un excelent jucator de golf, asa ca, mai in gluma, mai in serios, nu am de ales!” Iar pentru a-si atinge visul nu se da in laturi de la nimic.

Directorul general al companiei care controleaza proiectul Rosia Montana a luat parte la mai multe competitii de golf
Directorul general al companiei care controleaza proiectul Rosia Montana a luat parte la mai multe competitii de golf

Cancan.ro a descoperit mai multe filmulete cu Tanase, care, aflat in curtea casei lui, isi antreneaza loviturile de jucator de golf, un sport unde se stie ca este nevoie de un teren mult mai vast decat… gazonul din fata vilei.

Dragos Tanase viseaza sa devina un excelent jucator de golf
Dragos Tanase viseaza sa devina un excelent jucator de golf

Chiar si asa, extrem de practic, bossul de la Rosia Montana trimite mingile de golf intr-o plasa de protectie fara sa puna in pericol… geamurile vecinilor. Pentru ca, pana la urma, ei n-au nicio vina ca Tanase iubeste golful!

Adrian Nicolae

Banner

Citește și...