Nunțile din București în timpul pandemiei. Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1: ”Aveau un telefon și filmau, asta e, asta e viața…”

Publicat: 21/05/2020 | 17:51
Nunțile din București în timpul pandemiei. Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1: ”Aveau un telefon și filmau, asta e, asta e viața…”

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Daniel Tudorache, a fost invitat la DC News TV, fiind întrebat cum s-au desfășurat nunțile în această perioadă de criză medicală.

Bineînțeles, pandemia și distanțarea socială au făcut ca numărul nunților să scadă simțitor, primarul Daniel Tudorache spunând că în perioada stării de urgență nu au fost oficiate decât… 3 cununii.

”Au fost, deci am oficiat căsătorii aici, au fost câteva cupluri care au dorit. Au fost trei căsătorii aici, în perioada de două luni (n. red. – starea de urgență). Trei cununii adică, că le-a fost teamă”, a explicat primarul Daniel Tudorache.Gândiți-vă că ei veneau, trebuia să fim cu toții 8 inși în această sală. Ca să vadă prietenii, rudele, își filmau evenimentul. Efectiv, aveau un telefon și filmau, asta e, asta e viața”, a mai spus edilul. (CITEȘTE ȘI: CUM S-A TRANSFORMAT UN BĂRBAT INFECTAT CU VIRUSUL COVID-19 DUPĂ ȘASE SĂPTĂMÂNI ÎN SPITAL. A PUS IMAGINILE PE FACEBOOK)

Daniel Tudorache: ”Am avut două luni închise”

Daniel Tudorache a fost întrebat de jurnalistul Val Vâlcu și ce efect negativ va avea această situație pe termen lung, ținând cont de faptul că nunțile erau urmate de dar, iar darul de nuntă mergea, de cele mai multe ori, în… ecnomie.

”Întrebarea este dacă această situație nu produce în cascadă criză economică, fiindcă tinerii făceau nuntă, la nuntă se strângea darul, cu darul achitau prima rată a unui apartament, cumpărau mobilă”, a accentut Val Vâlcu.

”Asta o să o simțim în următoarele luni, efectiv să simți. Noi simțim, de exemplu, am avut două luni închise Direcția de Taxe și Impozite și automat s-a simțit la buget, nu au mai venit încasări. Online s-a putut, dar marea parte venea și plătea fizic. Așa erau oamenii obișnuiți”, a răspuns Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, potrivit dcnews.ro. (VEZI ȘI AICI: IMAGINI ȘOCANTE. ENORIAȘTII ÎȘI DAU MASCA JOS ȘI SĂRUTĂ SICRIUL LUI ÎPS PIMEN, MORT DE CORONAVIRUS. VIDEO)

Citește și...