Cum s-a transformat un bărbat infectat cu virusul COVID-19 după șase săptămâni în spital. A pus imaginile pe Facebook

Publicat: 21/05/2020 | 09:19
Cum s-a transformat un bărbat infectat cu virusul COVID-19 după șase săptămâni în spital. A pus imaginile pe Facebook

Un bărbat care a stat în spital timp de șase săptămâni, timp în care a fost tratat pentru coronavirus, a suferit o transformare șocantă. El a slăbit nu mai puțin de 23 de kilograme! S-a fotografiat și înainte de a fi infectat, și imediat ce a ieșit din spital, apoi a urcat pozele, alăturate, pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: CORONAVIRUS PE LITORALUL ROMÂNESC. RESTRICȚII PENTRU SALVAMARI + TE POȚI INFECTA DE LA APA MĂRII?

Mike Schultz (43 de ani) este asistent medical în San Francisco, Statele Unite, și a fost unul dintre cei afectați de virusul COVID-19, scrie Buzzfeednews, citat de libertatea.ro. Avea 86 de kilograme înainte să fie infectat cu coronavirus, iar la șase săptămâni de tratament, în care a fost internat în spital, cântărea doar 63 de kilograme! Bărbatul a slăbit nu mai puțin de 23 de kilograme! Este bucuros, însă, că e aproape tratat, iar capacitatea lui pulmonară începe să revină la normal.

Cum s-a transformat un bărbat infectat cu virusul COVID-19. Abia a ridicat telefonul

Mike a povestit ce greu i-a fost să ridice telefonul, dar să se dea și jos din pat, pentru a face poza. “Eram atât de slab. Nu puteam să țin telefonul mobil, era atât de greu. Nu puteam să scriu, fiindcă mâinile îmi tremurau tare”, a mărturisit Mike. Chiar și ridicatul din pat pentru a se fotografia a fost un chin. ”Am vrut să arăt că i se poate întâmpla oricui. Nu contează dacă ești tânăr sau bătrân, ai condiții preexistente sau nu. Te poate afecta”, a mai spus asistentul medical.

NU RATA: TURIȘTII TREBUIE SĂ RESPECTE O SERIE DE REGULI PE LITORALUL ROMÂNESC! CE DISTANȚĂ VA FI ÎNTRE ȘEZLONGURI

Mike Schultz s-a infectat cu noul coronavirus după ce a mers cu iubitul său, la începutul lunii martie, la un festival în Miami Beach, de unde 38 de persoane au fost testate pozitiv cu coronavirus. Ba chiar trei dintre ei au decedat. “Știam că virusul circulă. Totuși nu erau restricții de nici un fel”, a completat Mike.

Citește și...