Nuţu Cămătaru şi Codin Maticiuc, la cumpărături! Cum au fost fotografiaţi cei doi într-un mall din Capitală

Publicat: 30/10/2017 | 08:12

După ce săptămâna trecută, Codin Maticiuc s-a întrecut cu mai multe dive autohtone şi a câştigat, având cea mai bună ţinută, tănărul afacerist a făcut deja pe consilierul vestimentar.

Codin a mers împreună cu Nuţu Cămătaru la un mall din Capitală pentru o sesiune de shopping, scrie wowbiz.ro. ”Băiatul de oraş” l-a ajutat pe Nuţu să îşi aleagă mai multe ţinute, cei doi fiind prieteni foarte buni.

Maticiuc a făcut public pe reţelele de socializare, în urmă cu mai bine de o lună, un filmuleţ din casa lui Nuţu Cămătaru. ”L-am surprins pe Nutu Camataru cu trei dintre iubirile lui in acelaşi timp: Coco, Froni si Cezar. Trecute in ordinea apariţiei in video, nu in cea a importantei evident.” a scris Codin despre imaginile făcute publice.

Sursă foto:wowbiz.ro
Sursă foto:wowbiz.ro

Codin Maticiuc s-a implicat în cazul unui copil bolnav de cancer, căruia părinţii nu-i mai pot susţine financiar tratamentul pe care îl urmează în Mexic.

„Postare pentru un puşti. Băieţelul din imagine este bolnav de cancer. Este acum împreuna cu tatăl sau Adrian în Mexic unde urmează un tratament care se pare ca functioneaza (Doame ajută). Au ajuns cam la fundul sacului cu banii aşa că m-am gândit că putem ajuta. Orice donaţie este binevenită, cât de mică ca să-l ţinem acolo şi să se facă bine. Vă garantez că acest caz este real, eu mă documentez pe fiecare situaţie pe care o prezint aici. Daca nu puteti dona ştiu sigur că puteţi măcar shareui.

* Conturile:

Adrian Cosmin Voinescu
RO41 BTRL EURC RT01 1878 4801 – EURO
Banca Transilvania

Smaranda Voinescu
RO31 BRDE 080S V531 9799 0800 – RON – BRD Brasov”
, a scris Codin Maticiuc, pe Facebook.

Citește și...