O actriță de 21 de ani a murit într-un accident bizar petrecut la metrou: ”Ancheta continuă”

Publicat: 22/04/2019 | 20:20

Avea doar 21 de ani și un viitor cinematografic în care credeau, fără rezerve, foarte mulți specialiști. Din păcate, viața ei a fost curmată brusc, într-o stație de metrou. 

Tragicul accident s-a petrecut în New York. Tânăra se afla pe peron, numai că – atunci când trenul a intrat în stație – a fost agățată și trasă sub vagoane, pe șine. Helen McDonald-Phalon nu a supraviețuit, iar camerele video amplasate în stație au surprins momentele fatale.

Anchetatorii au ajuns la concluzia preliminară că a fost vorba despre un accident, însă au specificat, informează observator.tv, că ancheta va continua până la elucidarea tuturor circumstanțelor care au dus la o asemenea tragedie.

”Investigația preliminară arată că a fost o moarte accidentală, dar ancheta continuă”, au declarat reprezentanți ai poliției.

Actriță de 21 de ani, moartă în urma unui tragic accident petrecut la metrou © New York Post

Conform informațiilor furnizate de New York Post, Helen McDonald-Phalon a fost actriță, dansatoare și cântăreață încă din copilărie. Venise la New York în speranța că va reuși să obțină un rol important care să-i propulseze cariera în actorie.

Citește și...