O adolescenta de 16 ani a fost gasita moarta in Parcul Copou din Iasi! Principalul suspect este un baiat de varsta ei

Publicat: 01/03/2015 | 11:33
O adolescenta de 16 ani a fost gasita moarta in Parcul Copou din Iasi! Principalul suspect este un baiat de varsta ei

Procurorii au stabilit că fata de 16 ani găsită moartă în Parcul Copou din Iaşi a fost ucisă, fiind strangulată, iar principalul suspect este un alt adolescent.

Conform prim-procurorului Parchetului Tribunalului Iaşi, Carmina Pascal, anchetatorii au exclus varianta sinuciderii în cazul tinerei găsite moarte în Parcul Copou şi au stabilit că aceasta a fost ucisă, fiind sugrumată.

Principalul suspect este un adolescent care a fost identificat sâmbătă noapte şi care în prezent este audiat de procurori.

Copou

Fata care a fost ucisă avea 16 ani şi era elevă la un liceu din Iaşi.

”Victima este o tânără de 16 ani, din Iaşi, iar primele cercetări arată că aceasta a fost ucisă prin strangulare. Avem un suspect minor, care a fost identificat în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică. Acesta este tot din Iaşi, însă nu putem oferi mai multe date“, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, Carmina Pascal, prim-procuror al Parchetului Tribunalului Iaşi.

Atacatorul ar fi la rândul său elev al unui liceu din Iaşi.

Adolescentă a fost găsită în Parcul Copou din municipiul Iaşi sâmbătă după-amiază, trecătorii sunând la 112.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului nu au găsit niciun act de identitate asupra fetei, iniţial neputând preciza vârsta acesteia.

„În momentul în care echipajul SMURD a ajuns la faţa locului, fata era în stop cardio-respirator. Tânăra avea urme de strangulare, dar până acum nu se ştie dacă şi le-a provocat singură sau dacă este vorba de altcineva”, declara Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

Echipajul SMURD a încercat timp de o oră să resusciteze pe fată, însă aceasta nu a putut fi salvată, fiind declarat decesul.

R.O.

Citește și...