O altă vedetă de la Antena 1 este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă

Publicat: 04/12/2019 | 10:45
O altă vedetă de la Antena 1 a dat vestea minunată că este însărcinată! Ea și partenerul său de viață sunt extrem de emoționați pentru că este primul lor copil, în timp ce frumoasa colegă a lui Dani Oțil și a lui Răzvan Simion, care a făcut dezvăluirea în weekend, se află la a treia experiență. Avem primele imagini cu burtica de gravidă a divei care a dezvăluit în urmă cu câteva ore că urmează să devină mamă.

Alexandra Diaconescu de la “Insula Iubirii” este însărcinată

Da, este adevărat! Alexandra, fostă concurentă la “Insula Iubirii” și ispită în sezonul trecut al emisiunii, este însărcinată. Azi-noapte, ea a împărtășit cu fanii săi experiența unică pe care o trăiește într-un mod emoționant. Frumoasa blondă a urcat pe Story-ul de la Instagram filmări realizate în timp ce deschide o cutie roșie în care se află o pereche de botoșei și un costumaș de Crăciun. Puteți vedea aceste imagini, dar și primele poze cu burtica de gravidă în galeria foto a articolului.

Alexandra Diaconescu, fostă ispită la “Temptation Island – Insula Iubirii”, trăiește o poveste de dragoste alături de luptătorul de kickbox Mădălin Mogoş. Tânărul sportiv i-a oferit inelul de logodnă în urmă cu aproape jumătate de an.

Citește și...