O bunicuță de 83 de ani i-a impresionat pe jurații de la ”Chefi la cuțite”. Ce preparat a gătit

Publicat: 09/09/2020 | 10:33

Alexandrina Kiosa are 83 de ani, este pensionară și locuiește în Iași. Bunicuța a venit în noul sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite” să le gătească ceva special juraților.

Nepoata a înscris-o în concurs, iar bunicuța s-a prezentat numaidecât în fața juraților. Alexandrina Kiosa a lucrat în domeniul informaticii, iar apoi a făcut taximetrie. De ceva timp, bunicuța gătește pentru familie, iar rudele o laudă mere pentru bunătățile făcute.

Așa că, în fața juraților, s-a prezentat cu o ciorbă de pasăre cu tăieței și budincă cu griș, sperând să îi dea pe spate. (CITEȘTE ȘI: CUM L-A TRANSFORMAT DORIAN POPA PE CHELUȚU ÎN CEL MAI SIMPATIZAT CÂINE DIN ROMÂNIA: “DUMNEZEU ÎL IUBEȘTE” + “ATENȚIE, MAI CAPSEAZĂ!”)

„Sper să le placă chefilor. Pe toți trei chefi îi iubesc și îi apreciez. Urmăresc eu și familia mea emisiunea. Nepoata mea m-a înscris la emisiune, fiindcă îi place mult cum gătesc”, a dezvăluit bunicuța, mare fană a emisiunii „Chefi la cuțite”.

Chefii au fost plăcut impresionați, iar bunicuța a primit cuțitul. Alexandrina Kiosa s-a bucurat până la lacrimi pentru că a reușit să le gătească chefilor pe care îi apreciază atât de mult.

„Mă faceți să plâng, vedeți?! Pentru mine este apogeul, este ceva de suflet, la vârsta mea este o realizare extraordinară”, a mai spus bunicuța. (VEZI ȘI: CĂTĂLIN BOTEZATU COMENTEAZĂ, ÎN PREMIERĂ, ULTIMUL “DIVORȚ” AL BIANCĂI DRĂGUȘANU. “MAI BINE RĂMÂNEA CU…”)