O cântăreață apreciată de la noi s-a căsătorit azi. NU a purtat rochie la cununia civilă

Publicat: 08/10/2019 | 15:38
O cântăreață apreciată de la noi s-a căsătorit azi. Deși majoritatea femeilor își doresc să îmbrace în ziua cununiei o rochie de mireasă sexy, impresionantă… artista a ales să poarte un costum alb cu o croială interesantă. La scurt timp după ce ea, dar și partenerul său au spus câte un: “Da!” hotărât, vedeta a împărtășit vestea fericită pe rețelele de socializare.

Andrada Bârsăuan și Lazăr Arman s-au căsătorit civil

Artista de muzică populară Andrada Bârsăuan și saxofonist Lazăr Arman s-au căsătorit civil în această zi superbă de toamnă. După cum puteți vedea în primele poze făcute publice chiar de tânăra mireasă, aceasta a îmbrăcat un costum alb casual, o bluză asortată, iar pantofii au fost negri, la fel ca dungile de pe pantaloni. Ea a avut un machiaj natural și părul, coafat lejer. “Astăzi am spus : «DA»🙏🏻❤️!!!” este mesajul pe care l-a scris în dreptul fotografiilor de album urcate pe contul ei de Facebook.

“Felicitări!!!! Casa de piatră, înțelegere și multe bucurii!!!🤗❤️”, “Să fiți fericiți!”, “Casă de piatră cu multă sănătate și fericire !😘🤗”, “elicitări! Căsnicie binecuvântată 🌹”, “Felicitări, dragilor! Casă de piatră și multă fericire. 💕😍” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea de mai jos a frumoasei cântărețe.

View this post on Instagram

DA ❤️🙏🏻!!!!

A post shared by Andrada Bârsăuan (@andradabarsauan) on

“(…) vor fi 2 nunți ! O nunta la Satu Mare și una la Bistrita, localitatea Șanț, de unde este Lazar! Tradițiile in fiecare județ sunt diferite și vrem sa le păstram așa cum sunt, va fi ceva unicat dar memorabil cu siguranța”, a mărturisit Andrada Bărsăuan într-un interviu mai vechi.

Andrada Bârsăuan și Lazăr Arman, poveste de iubire fabuloasă

“Eu și Lazar ne-am cunoscut prin cântec! Întâmplarea a fost să cântam împreună la nunta unei colege de cântec, atunci l-am întâlnit pentru prima oară, m-a impresionat cum cânta la saxofon din prima clipă. După 3 luni de zile, destinul a fost ca eu să cant la o seară organizată de folclor în Cluj Napoca, unde el împreună cu colegi de cântec au venit ca invitați… și cea mai amuzantă fază din toată povestea începutului nostru a fost că eu cântam iar Lazar a dat bani la lăutar, i-a plăcut tare de tot cum cântam încât mi-a dat bacșiș. După seara aceea avea postări cu mine pe o rețea de socializare și îndrăzneață bineînțeles i-am scris, îmi place de domnișoara cântăreață, și așa a sărit scânteia noastră, în urma cu aproape 2 ani”, ne-a declarat Andrada Bârsăuan despre cum și-a cunoscut soțul, saxofonistul Lazăr Arman.