O cantareata cunoscuta din Romania a INFIAT o fetita: „Imi spunea mama” Ce a cosvins-o sa faca acest gest

Publicat: 28/06/2014 | 20:47
O cantareata cunoscuta din Romania a INFIAT o fetita: „Imi spunea mama” Ce a cosvins-o sa faca acest gest

A visat inca de cand era mica la o cariera, insa asta nu a impiedicat-o sa devina mama atunci cand avea doar 18 ani. Putini stiu asta despre Alessia, o fata cu o inima mare care a facut un gest minunat.

alessia

In urma cu 13 ani, Alessia a adus acasa o fetita de un orfelinat, de care nu s-a mai despatit. Fata trebuia sa stea doar 5 zile, insa Alessia a indragit-o si acum spune ca ii primeste in vizita si pe mama ei.

alessia

„Eu am infiat o fetita atunci cand aveam 18 ani. Faceam liceul pedagogic si am luat acasa de Craciun o fata de la orfelinat. Eram in practica si trebuia sa stea 5 zile. Apoi ea a ramas la noi si avea un an jumatate. Am crescut-o singura pana la varsta de 5 ani, dupa care m-au ajutat parintii mei. Acum are 13 ani si este o domnisoara in toata regula. Mama ei vine in vizita la ea mereu si de sarbatori ii aduc fratii de la orfelinat acasa. Stiu ca o sa am si eu intr-o zi copilul meu, dar ea va merge cu mine oriunde”, a marturisit Alessia pentru Antena Stars.

„Mi-a spus mama”
Ce este cu adevarat impresionat este faptul ca micuta i-a spus Alessiei „mama” pana la varsta de 5 ani.
„Mi-a spus mama pana la 5 ani. Dupa aceea mama mea a invatat-o sa nu-mi mai spuna asa de teama ca lumea sa nu ma judece”, a mai povestit cantareata.

CITESTE SI
Momente grele pentru Alessia! Cantareata a ajuns de urgenta la camera de garda a unui spital din tara!

A pozat goala pusca, imbracata doar intr-un sort de bucatarie! Ce cantareata de la noi si-a pus fanii pe jar

 
D.C.

Citește și...