O cântăreață de la noi a spulberat cu mașina un om. Ce a urmat după accident

Publicat: 15/03/2019 | 08:15

O tânără cântăreață de la noi a fost la un pas să provoace o tragedie, după ce a spulberat cu mașina un om. Prezentă într-un platou de televiziune, vedeta a povestit cum s-a produs accidentul, dar și ce a urmat după impactul care a fost destul de puternic.

Maria Andria a spulberat cu mașina un om

Maria Andria, o artistă sexy și provocatoare, a mărturisit că a provocat un accident. Ea a spus că a lovit un om, pe care nu l-a văzut. Explicația vedetei este că și-a uitat ochelarii acasă, iar noaptea nu vede bine. Cântăreața regretă evenimentul rutier și e fericită că în urma impactului, victima ei nu s-a ales cu răni grave, care să îi pună viața în pericol.

“Am călcat cu maşina, din greşeală, un om. Îmi uitasem ochelarii acasă şi eu nu văd bine noaptea, a povestit Maria Andria în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.

Maria Andria a făcut sex în avion, de față cu ceilalți călători

Provocată în cadrul unui joc organizat la o emisiune TV, Maria Andria a dezvăluit că a făcut amor într-un avion, de față cu toți ceilalți călători, aflați pe locurile lor.

“Am făcut sex în avion, era greu. Mergeam în Mallorca și eram în fustiță și am cerut de-aia să ne învelim. Și făceam așa că dormeam, am ridicat fustița”, a povestit blondina în cadrul unui interviu mai vechi acordat la “Agenția VIP”.

Citește și...