O celebră actriță a renunțat să mai facă dragoste! ”Încet, dar sigur, mi-am pierdut apetitul”

Publicat: 15/05/2019 | 20:49
O celebră actriță a renunțat să mai facă dragoste! ”Încet, dar sigur, mi-am pierdut apetitul”

Actrița June Brown, în vârstă de 92 de ani, a anunțat că sunt foarte mulți ani de când a renunțat să mai întrețină relații intime. 

Vorbim despre una dintre cele mai cunoscute actriţe de telenovele din Marea Britanie, care a găsit puterea să recunoască, într-un interviu, că a renunţat la viaţa amoroasă.

June Brown susţine chiar că apetitul ei sexual s-a redus semnificativ încă din anul 2003, după moartea celui de-al doilea ei soţ.

Conform Metro Online, întrebată dacă a mai avut de atunci momente intime cu alt bărbat, June a precizat că „Rareori. În special pentru că m-am săturat de atâta sex. Încet, dar sigur, mi-am pierdut apetitul pentru sex„.

June Brown a jucat în 13 filme artistice şi în numeroase piese de teatru, dar este celebră în special pentru apariţiile din telenovele şi filme de televiziune care i-au adus numeroase premii internaţionale, obţinând, printre altele, trei premii British Soap Awards şi patru premii Inside Soap Awards.

A fost măritată de două ori şi are şase copii, iar între 1944 şi 1945 a luptat în Al Doilea Război Mondial, făcând parte din forţele navale ale Marii Britanii.

Citește și...