O fată din Alexandria reclamă că a fost obligată de un adolescent să întrețină relații sexuale cu alții

Publicat: 09/08/2019 | 13:41
O fată din Alexandria reclamă că a fost obligată de un adolescent să întrețină relații sexuale cu alții

O fată de 15 ani din Alexandria reclamă că a fost obligată, de către prietenul ei, tot de vârstă de 15 ani, să întrețină relații sexuale cu alții. Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria a deschis un dosar de proxenetism in rem.

Pe numărul de urgență 112, polițiștii teleormăneni au fost alertați de mama unei tinere de 15 ani din Alexandria că aceasta este obligată să se prostitueze.

Femeia și fiica ei au ajuns la poliția din Alexandria, fiind audiate în prezența unei echipe de psihologi de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Din audieri a reieșit că adolescenta a fost obligată de însuși prietenul ei, un tânăr de aceeași vârstă cu ea, să întrețină relații sexuale contra-cost cu alții.

Comisarul Iulian Orbeșteanu din cadrul Inspectoratului de Poliție Teleorman a declarat, pentru Mediafax, că este vorba despre un caz inedit, întrucât tânărul acuzat este un adolescent de 15 ani.

„Sesizarea s-a făcut pe 112. Persoana care a făcut sesizarea, împreună cu fiica ei, a fost adusă la sediul poliției. S-a întocmit dosar penal pentru proxenetism, pentru faptă, nu pentru persoană. Polițiștii desfășoară activități de identificare a persoanelor în cauză. Fata are 15 ani, i s-au luat declarații în prezența psihologului, pentru că e minoră, dar și mamei, care a făcut sesizarea. Ea spune că a întreținut relații sexuale contra-cost, fiind determinată de prietenul ei, care are aceeași vârstă cu ea“, a declarat Orbeșteanu.

Investigațiile continuă sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Citește și...