O femeie a ajuns la pușcărie după ce a ascultat timp de 16 ani aceeași melodie

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 10/08/2018 | 17:23

O femeie a fost arestată, după ce timp de 16 ani a ascultat aceeași melodie, la volum maxim. S-a întâmplat în Slovacia, iar vecinii, disperați, au reclamat-o în mai multe rânduri. Femeia a ascultat o arie a lui Placido Domingo, scrie EFE citat de Agerpres.

Femeia din localitatea Sturovo a fost arestată pentru a fi ascultat cu volumul la maximum, timp de 16 ani de la ora 6 dimineața până la 10 seara, un fragment de patru minute din aria La Traviata, de Giuseppe Verdi, interpretat de tenorul spaniol Plácido Domingo.

Vecinii au dat-o pe femeie în judecată acuzând-o de deranjarea liniștii publice, iar judecătorii le-au dat dreptate: au obligat-o pe aceasta să nu mai asculte muzică la volum maxim. Ea nu a respectat sentința, astfel că poliția a arestat-o.

Procurorul de caz a cerut arestarea preventivă a femeii dat fiind faptul că aceasta și-a amenințat vecinii atunci când a fost reținută de polițiști.

Presa slovacă scrie că ascultând muzică la volum maxim, femeia protesta față de un vecin, al cărui câine o deranja pentru că lătra.

„Toată lumea suferă. Nu există un moment de linişte de dimineaţă până noaptea. Toţi vecinii au de suferit”, a declarat televiziunii un locatar. „Îmi place Placido Domingo, dar nici chiar aşa”, a mărturisit o altă vecină.

Citește și...