O femeie a fost lovită în față de un bărbat pe trecerea de pietoni! A izbucnit un conflict monstruos, iar poliția…

Publicat: 31/01/2020 | 11:59

Scene incredibile s-au petrecut în Rusia, pe o trecere de pietoni. O femeie a fost lovită fără milă, în față, de pasagerul unui taxi. Ulterior, totul a degenerat, mai multe persoane implicându-se în conflict.

(VEZI AICI: VIDEO. BĂRBAT DIN LIPOVA, SNOPIT ÎN BĂTAIE PENTRU CĂ I-A CERTAT PE DOI TINERI CARE NU I-AU DAT PRIORITATE COPILULUI SĂU, PE TRECERE)

Totul a început după ce o femeie și un bărbat au traversat pe culoarea roșie a semaforului. Atent, un taximetrist a frânat brusc în fața lor. Imediat, un pasager al taxiului, a coborât și a lovit-o pe femeie. Între timp, alți doi bărbați au fugit și au sărit în apărarea pietonilor.

Apoi a început un adevărat haos. Șoerul taxiului și un alt pasager s-au implicat și ei în conflict, iar traficul a fost blocat. Mai mult, conducătorul auto a scos și un spray cu piper cu intenția de a liniști apele.

(NU RATA: ACCIDENT MORTAL ÎN BUZĂU. O FETIȚĂ DE 6 ANI A MURIT DUPĂ CE A FOST LOVITĂ DE O MAȘINĂ, LÂNGĂ TRECEREA DE PIETONI)

Incidentul a avut loc în Karliningrad. Poliția a ajuns la fața locului, iar spiritele s-au calmat. Șoferul de taxi a dat declarații și a precizat că a luat spray-ul doar pentru a calma spiritele. De precizat că nicio persoană nu a făcut plângere în urma conflictului.

Citește și...