O femeie a înviat din morți, la zece ore după ce se declarase decesul

Autor: A. D.
Publicat: 25/02/2020 | 20:13
O femeie a înviat din morți, la zece ore după ce se declarase decesul

Un caz șocant a avut loc în Ucraina. Medicii încă nu știu cum să explice faptul că o femeie în vărstă de 83 de ani s-a ridicat din morți la zece ore după ce a fost declarat decesul.

Femeia a fost găsită decedată săptămâna trecută în propria locuință. Cei apropiați când au aflat veste tristă au început să facă toate demersurile necesare pentru înmormântare. Însă au avut parte de o surpriză de proporții, la zece ore după ce medicii au declarat decesul, acesta a înviat.

Seara femeia a început să dea semen de viață. Familia speriată, au transportat-o de urgență la spital pentru a afla ce se întâmplă. Mare a fost mirarea când pe patul de spital, femeia a început să vorbească din nou.

Bătrâna, Ksenia Didukh, a povestit pentru Dailymail experiența prin care a trecut. Aceasta a mărutrisit că pe parcursul a celor zece ore a crezut că se află într-un vis.  „Am deschis ochii și erau oameni în alb pe lângă mine. Am crezut că sunt îngeri, dar erau doctori. Se pare că Dumnezeu a avut milă de mine”, a povestit femeia.

După ce au văzut minunea medicii nu au avut ce face și au fost nevoiți să anuleze certificatul de deces. Se pare că bătrâna de 83 de ani nu este singura care a reușit să se întoarcă la viață. Poștașul Joao Araujo, de 48 de ani din Marea Britanie a trecut printr-o experiență asemănătoare. Bărbatul a murit în urma unui stop cardiact, iar după șase ore în care medicii s-au chinuit să îl resusciteze a fost declarat mort. În drumul spre morgă, la 21 de minute după constatarea decesului, bărbatul s-a întors la viață.

Citește și...