O femeie din Vaslui a murit din cauza unei diete foarte populare!

Publicat: 09/10/2017 | 11:02

A vrut să slăbească cu orice preţ, iar asta i-a adus sfârşitul! O femeie din Vaslui a murit la doar 49 de ani, din cauza unei diete foarte periculoase. Elena Popa a ţinut o curlă de slăbire cu bicarbonat de sodiu.

Caz incredibil la Spitalul Judetean Vaslui dupã ce o femeie de 49 de ani a murit din cauze greu de înteles. Elena Popa începuse o curã de slãbire în care folosea bicarbonatul de sodiu alimentar. Femeia a asociat substanţa cu apa mineralã carbogazoasã si, povestesc cei apropiati, cu struguri. Se pare cã aceastã combinatie s-a dovedit fatalã pentru cã femeia a ajuns, în stare criticã, la Spitalul Judetean Vaslui, cu intestinul subtire perforat, potrivit vremeanoua.ro.

Femeia a fost supusã unei interventii chirurgicale, apoi a fost mutatã în sectia ATI si tinutã sub strictã supraveghere medicalã. Dupã 17 zile totul pãrea cã duce spre vindecare. Femeia se simţea bine, putea sã meargã pe propriile picioare si medicii se pregãteau sã o externeze. Din pãcate, totul a luat o întorsãturã neaşteptată şi, zilele trecute, Elena Popa a murit.

Nimeni nu-şi explicã ce s-a întâmplat. Pur si simplu, pe 6 octombrie, la ora 2 dimineatã, inima femeii s-a oprit. Doctorii au încercat să o readucă la viaţă, dar nu au mai putut face nimic pentru ea. Familia este în stare de şoc, iar rudele dau vina pe doctori. Medicii dau vina pe regimul pe care îl ţinea femeia.

După ce am operat-o, a susţinut că totul a pornit de la o cură de slăbire cu bicarbonat pe care o ţinea. Nu ştiu ce s-a întâmplat de inima pacientei a cedat, dar totul părea să meargă spre bine. Este posibil ca un stres să-i fi provocat infarctul, o trăire intensă a perioadei în care a venit la spital în stare gravă, După intervenţie, am discutat şi cu familia. Voiau să o mute la Iaşi. (…) Vecinii de salon chiar au stat de vorbă cu ea cu câteva secunde înainte ca inima să înceteze să mai bată. Totul s-a petrecut extrem de repede şi toate manevrele de resuscitare au rămas fără răspuns”, a declarat medicul curant al Elenei Popa, pentru sursa citată.

 

 

 

Citește și...