O fostă prezentatoare de la Antena 1 a semnat cu Pro TV! Ea o înlocuiește pe Anamaria Prodan la cârma emisiunii Gospodar fără pereche

Publicat: 10/10/2019 | 13:10

S-a aflat cine va fi noua gazdă a show-ului “Gospodar fără pereche”! Este vorba despre o fostă prezentatoare de la Antena 1. Frumoasa vedetă a semnat deja contractul cu Pro TV și e pregătită să o înlocuiască pe Anamaria Prodan la cârma îndrăgitei emisiuni, după ce carismatica impresară a renunțat la proiectul de televiziune.

Citește și: Anamaria Prodan, prima reacție după ce și-a dat demisia de la Pro TV! S-a întâmplat azi-noapte, la ora 23:54

Geanina Ilieș o înlocuiește pe Anamaria Prodan la cârma emisiunii “Gospodar fără pereche”

Geanina Ilieș, una dintre fostele prezentatoare ale Observatorului de la Antena 1, va prezenta cel de-al treilea sezon al emisiunii “Gospodar fără pereche”. Vestea s-a aflat astăzi… iar schimbarea se petrece la câteva ediții din noul sezon al show-ului.

“Sunt extrem de bucuroasă să fiu parte din acest proiect! Preiau ștafeta de la Anamaria, care a fost absolut minunată la cârma emisiunii, și îmi doresc să ducem mai departe emisiunea: gospodarii sunt senzaționali, iar noul sezon vine cu un suflu complet nou. Sunt foarte entuziasmată și de-abia aștept să începem filmările! Fiecare dintre ei are ceva special, un șarm aparte și cu o serie de preferințe și așteptări pentru femeile visurilor lui pe care trebuie să le respectăm neapărat! Voi, cele care citiți mesajul meu, ar trebui să intrați chiar acum să vă înscrieți, pentru că altfel veți regreta că v-au scăpat băieții ăștia minunați! Harnici sunt, frumoși sunt, pe picioarele lor sunt, mai lipsește doar să-și condimenteze viețile cu iubire! În viață, importantă este liniștea sufletească și inspirația pe care ne-o dă cel de lângă noi. Abia aștept să fiu alături de ei și sper să îi ajut să-și găsească sufletul pereche”, a mărturisit noua prezentatoare a emisiunii de la Pro TV, relatează unica.ro.

Citește și: Cu ce boală rușinoasă s-a ales Geanina Ilieș după ce a participat la “Ferma” de la Pro TV

Ce sfat i-a dat Anamaria Prodan noii prezentatoare de la “Gospodar fără pereche”

“Să-i facă să se simtă bine, să fie în largul lor, asta e cel mai important!”, a spus Anamaria Prodan atunci când a fost întrebată ce sfat i-ar da noii gazde de la “Gospodar fără pereche”.

Îndrăgita impresară a mărturisit că a renunțat la televiziune, deocamdată, ca să poată petrece mai mult timp cu familia sa: “Nu mai am timp! Am fost în America, iar Sarah mi-a plâns în brațe ca atunci când era mică, pentru că urmează cel mai important meci pentru ea și eu nu o să pot fi acolo. Bebe, și el, îmi spune că nu o să fiu lângă el când o să candideze la președinția școlii, Rebecca îmi reproșează și ea că de jumătate de an nu am mai fost la ea… Intru și în perioada de transfer, iar asta ar însemna să nu-i mai văd pe ai mei. Nu-mi ajung 24 de ore! Gospodarii sunt minunați, sezonul ăsta o să fie fabulos!”, conform sursei citată mai sus.