O mai știi pe Beatrice Rancea de la Pro TV! Ce s-a ales de ea, la 6 ani după ce a fost concediată de la Dansez pentru Tine

Publicat: 15/04/2019 | 14:02

Beatrice Rancea s-a numărat printre cei mai exigenți jurați de la “Dansez pentru tine”. După ce a părăsit emisiunea dela Pro TV, vedeta a intrat într-un con de umbră, însă nu a renunțat la aparițiile pe scenă. Îndrăgita și talentata regizoare și coregrafă are o viață foarte activă.

Citește și: Cu ce se ocupă în prezent Wilmark, fostul jurat de la “Dansez pentru tine”, la șase ani distanță după ce a fost concediat de Pro TV

În vârstă de 57 de ani, Beatrice Rancea își împarte viața între București și Iași, unde a închiriat o casă mare în care ține 17 câini pe care i-a salvat de pe străzi sau i-a luat din adăposturi. Fostă Bleonț, vedeta s-a întors la conducerea Operei din Iași, unde este manager general, după ce a fost o perioadă director interimar la Opera din București. Vă reamintim că artista s-a mutat în inima Moldovei, cum mai este considerat Iașiul, în 2011 și este pentru ea a doua casă.

“Aici mi-am închiriat o casă mare la periferia oraşului, pe care am renovat-o şi am amenajat-o special pentru a face loc şi celor 17 câini pe care i-am adus cu mine de la Bucureşti. I-am adus cu o maşină pe care am închiriat-o special. Câinii pe care îi am sunt toţi maidanezi. I-am scăpat din mâinile hingherilor sau i-am luat chiar din adăposturi. Am mai păstrat la Bucureşti doar cinci câini, dintre care doi pui, pe care i-am cules recent de pe stradă”, a povestit Beatrice Rancea într-un interviu pentru libertatea.ro.

Citește și: Cât de mult s-a schimbat Emilia Popescu la 5 ani de când a fost în juriul de la Dansez pentru tine

Pe vremea când făcea parte din juriul emisiunii “Dansez pentru tine”, coregrafa era cunoscută de puțini români. Beatrice Rancea a atras atunci atenția imediat prin felul  ei de a fi, având un limbaj mimico-gestual greu de descifrat, părând că nu vrea să-și arate emoțiile în niciun moment, dar și prin stilul ei vestimentar: mereu îmbrăcată în negru.

Întrebată în urmă cu ceva timp cum arată momentele sale de relaxare, vedea a declarat pentru jurnaliștii de la insociety.ro: “Atunci când ajung acasă și stau cu cățeii, când ajung la București. Îmi doresc să stau acasă, îmi place să gătesc, să îmi petrec timpul cu soțul meu, să o văd pe mama care oricum are de acum diferite căderi din cauza vârstei, tot spune că o să pățească ceva și nu voi fi acolo. Să ascult muzică, să citesc, să gândesc spectacole…”.

În trecut, Beatrice Rancea a suferit un accident pe scenă și nu a mai putut performa la nivelul performanței autoimpuse. Astfel, ea a ales regia, iar de-a lungul carierei în lumea filmului, a montat peste 40 de producții de teatru în țară, dar și peste hotare. Regizoarea a mărturisit că își iubește artiștii și că atitudinea ei față de angajați nu este una gen șef-subaltern, ci de colegialitate, relatează VIVA!.