O mai știi pe frumoasa Consuelo? Cum arată acum și din ce câștigă bani fosta soție a lui Adrian Mutu

Publicat: 20/04/2020 | 10:19

Au trecut mai mulți ani de când Consuelo Matos și Adrian Mutu au decis să meargă pe drumuri separate în viață. Iar asta s-a întâmplat după o frumoasă poveste de dragoste intens mediatizată, într-o perioadă în care cuplul se afla în centrul atenției, iar viitorul se prezenta în culori oprimiste.

Consuelo Matos a mers mai departe și a câștigat în lupta nemiloasă cu timpul. Arată excelent, iar după divorțul de Adrian Mutu a decis să fie mult mai discretă pe rețelele de socializare. Totuși, mulți își reamintesc că – în ziua nunții “Briliantului” cu Sandra – Consuelo a făcut publică o imagine, pe care mulți au catalogat-o ca fiind, de fapt, “o vindecare” completă după mariajul eșuat. Atunci, ea a fost surprinsă într-un restaurant de lux. În imaginea publicată pe pagina de Instagram, Consuelo era îmbrăcată cu o cămașă, având umărul dezgolit, iar respectivas fotografie a fost făcută în timp ce butona telefonul.

Consuelo Matos

În ceea ce privește afacerile, Consuelo Matos și-a deschis propria agenție imobiliară. Se ocupă cu vânzarea unor proprietăți aflate într-un complex de 5 stele, situat chiar pe malul Mării Caraibelor. În portofoliul vedetei există vile și case de vacanță al căror preț este de minimum 1 milion de dolari. Evident, încasările obținute de Consuelo Matos din comisioane sunt pe măsură. Dar fosta soție a lui Adrian Mutu cochetează și cu actoria, făcând cursuri de film și apărând deja în două pelicule.

(CITEȘTE ȘI: SCENARIUL 5 ÎN ROMÂNIA. BUCUREȘTIUL AR PUTEA FI ÎNCHIS. CARANTINĂ TOTALĂ ÎN CAPITALĂ?!)

”Alături de Consuelo am descoperit ce-mi doresc”

În 2009, Consuelo a fost votată drept cea mai sexy soţie de jucător, în urma unui sondaj realizat de site-ul Gosvip.ro. Și, cu puțin timp înainte de a se naște fetița cea mică a lui Adrian Mutu, acesta a oferit un interviu în care a vorbit despre despre căsnicia sa. 

“M-a schimbat și mă enervează bărbații care spun că nimic nu-i schimbă sau că nu e ok să te influențeze o femeie, mai ales nevasta. Eu am făcut asta ca să o am lânga mine; mi-am dat seama de la început că e foarte specială – pentru mine, nu știu cum o privesc alții. Toată lumea spune că e foarte frumoasă și eu știu asta. Dar dacă era numai foarte frumoasă și asta-i tot, nu era același lucru. Nu m-aș fi schimbat doar pentru atât. Cred că alături de Consuelo am descoperit ce-mi doresc, dar nu dezvolt, că nu facem aici poezie”, a declarat Adrian Mutu pentru jurnaliștii de la VIVA!.

(VEZI ȘI AICI: PANDEMIA DE CORONAVIRUS PUTEA FI EVITATĂ! CE SE ÎNTÂMPLA LA LABORATORUL DIN WUHAN? AUTORITĂȚILE AU TRAS SEMNALUL DE ALARMĂ DIN 2018)