O mama de sacrificiu: eroina Romaniei la gimnastica, Larisa Iordache, a fost crescuta de o mana de fier!

Publicat: 12/05/2013 | 22:35

A demonstrat romanilor ca poate sa-i faca mandri, desi numai ea stia ce dureri ii macinau piciorul. Gimnasta Larisa Iordache a ajuns un om de fier datorita unei mame care si-a sacrificat toata viata pentru ea.

Nu exista sange de roman care sa nu clocoteasca cand micuta gimnasta Larisa Iordache isi freaca manutele si se pregateste sa urce Romania in varful podiumului. Ce nu stiu multi, este ca in spatele unei munci titanice de care Larisa nu s-a plans niciodata, sta de fapt un om de fier care ar face orice ca fiica ei sa straluceasca.

Mama eroina, Adriana Iordache, lucreaza cate 12 ore pe zi

Desi este firava ca un fir de par, Adriana Iordache, mama campioanei, se imbraca parca intr-o armura si porneste la razboi cand vine vorba de Larisa. Munceste cate 12 ore pe zi ca un titirez intr-o brutarie din buricul Capitalei, dar nu ofteaza nici macar odata, chiar daca toti trag de ea, de la o tejghea la alta.

Mama eroina, Adriana Iordache, lucreaza cate 12 ore pe zi
Mama eroina, Adriana Iordache, lucreaza cate 12 ore pe zi

“Am facut multe sacrificii, am ajutat-o cat am putut ..in permanenta. Am ajutat-o cand i-a fost greu, probabil de aia a ajuns si la nivelul acesta. Tot timpul am sustinut-o inainte de a intra in sala, i-am spus ca este cea mai buna. Ea stie oricum ce are de facut, nimic in plus. A ajuns acum la o varsta, nu trebuie sa-i mai spun eu”, a povestit pentru CANCAN mama gimnastei.

Mama eroina, Adriana Iordache, lucreaza cate 12 ore pe zi

Desi nu este superstitioasa, Adriana Iordache se ghideaza totusi dupa o credinta care pare sa-I aduca mai mult noroc gimnastei. Si-anume nu o mai insoteste la concursurile mari pentru ca-i poarta ghinion.
“Ultima data cand am fost la olimpiada am vazut ca nu merge foarte bine, iar acum la europene am lasat-o ca sa vedem ce iese, si ca dovada a iesit foarte bine”.
Un alt secret al familiei Iordache a fost dezvaluit de mama campioanei.

Mama eroina, Adriana Iordache, lucreaza cate 12 ore pe zi

“Fratele Larisei, care are 22 de ani, face fotbal de performanta. Noi suntem o familie de sportive. Eu am facut handbal, iar sotul a facut tot fotbal”, a mai spus Adriana Iordache.

(Mariana Apostol)
 

Citește și...