O mamă din Republica Moldova și-a înjunghiat băiețelul de mai multe ori la masă: „A dat unde a nimerit!”

Publicat: 20/09/2018 | 15:33
O mamă din Republica Moldova și-a înjunghiat băiețelul de mai multe ori la masă: „A dat unde a nimerit!”

Caz șocant într-un sat din raionul Orhei, Republica Moldova. Un băiețel de 10 ani a fost înjunghiat de mama lui, în timpul mesei. Scenele șocante s-au desfășurat sub ochii bunicii micuțului. Din primele informații, se pare că femeia suferă de o boală mintală, atacându-l pe băiat în timpul unei crize.

Mama care și-a înjunghiat propriul copil în abdomen și în picior este o tânără de 30 de ani. Tot ea a și chemat ambulanța după ce și-a dat seama ce a făcut. Întâmplarea șocantă a avut loc în urmă cu două zile, potrivit observartor.tv. Bunica copilului spune că mama lui și-a ieșit din minți când acesta s-a ridicat de la masă pentru a se duce la joacă.

„L-a înjunghiat.De trei ori, nu mai ştiu. Unde a nimerit.L-am dus în braţe”, a relatat pentru publika.md Maria Zamfirova, bunica copilului. Băiatul s-a ales cu răni grave în regiunea abdomenului şi la picioare şi a suferit două operaţii.

„Care mamă face aşa ceva? Nu înţeleg. Eu am patru copii, dar să fac aşa ceva… Nici măcar nu i-am lovit niciodată. Nu aş spune că băiatul este rău. Este un băiat bun, mama este rea.”, a spus un vecin.

Citește și...