O minoră a fost bătută în sediul Poliţiei din Piatra Neamţ! Imaginile au ajuns pe internet! Fostul comisar şef, anchetat penal

Publicat: 09/02/2018 | 12:21
O minoră a fost bătută în sediul Poliţiei din Piatra Neamţ! Imaginile au ajuns pe internet! Fostul comisar şef, anchetat penal

O minoră de 14 ani a fost bătută în sediul Poliţiei din Piatra Neamţ de către comisarul şef Cezar Filip. Bărbatul este acuzat de purtare abuzivă, după ce a lovit-o pe copilă şi imaginile au ajuns pe internet. Magistraţii Tribunalului Neamţ au dispus începerea procesului. 

Educaţie cu pumnii şi cu picioarele! Fostul comisar şef Cezar Filip a bătut o minoră chiar în sediul poliţiei, iar ghinionul lui a fost că imaginile au ajuns pe Internet. El este acuzat şi de alterarea integrităţii datelor informatice în cauză. De asemenea, ofiţerul Relu Baciu a fost inculpat pentru transfer neautorizat de date dintr-un sistem informatic. Totul s-a întâmplat după ce Filip a bătut o minoră, apoi imaginile au ajuns pe internet. Adolescenta era suspectă de comitarea unei fapte de violenţă şi tâlhărie.

Scandalul a început pe 19 martie 2014, când pe Youtube a apărut o înregistrare în care comisarul şef Cezar Filip bătea cu pumnii şi cu picioarele o minoră de 14 ani, chiar în sala de aşteptare a Poliţiei Municipiului. A fost declanşată o anchetă, iar în urma unei expertize a fost stabilit faptul că imaginile erau chiar din sediul Poliţiei Piatra Neamţ şi că au fost descărcate pe 18 martie 2014 pe un dispozitiv de stocare.

Magistraţii Tribunalului Neamţ au finalizat procedura de Cameră preliminară şi au dispus începerea procesului fostului comandant al Poliţiei Piatra Neamţ, potrivit monitorulneamt.ro.

 

Citește și...