O pacientă, şocată de comportamentul medicului: ”Scuipa seminţe în mâna stângă!”

Publicat: 26/09/2017 | 13:10
O pacientă, şocată de comportamentul medicului: ”Scuipa seminţe în mâna stângă!”
O fostă profesoară, în vârstă de 71 de ani, a acuzat un ginecolog de comportament necorespunzător. Ortansa Cojoc s-a prezenta 
t la un control la medicul Doina Iancu, la Maternitatea Elena Doamna.
„Când a venit mâncând seminţe lângă mine, i-am spus persoanei care mă ţinea de mână şi care mă susţinea, nu mai ştiu dacă era asistentă sau nu, că eu cred că am un coşmar, că ceva nu este în ordine, pentru că nu-mi venea să cred că un medic stă şi mănâncă seminţe lângă mine.
 
Stătea şi îi spunea acelei doctoriţe tinere ce să facă, în timp ce scuipa realmente seminţe în mâna stângă. Dupa ce i-am zis că eu cred că este un coşmar, dr. Iancu a iesit pe hol, unde se aflau ginerele şi fiica mea, şi a început să tipe «femeile din România sunt inconştiente, vin în ultima clipă la spital, în Statele Unite ale Americii nu le primeşte nimeni dacă nu se duc la control din şase în şase luni»”, a povestit fosta profesoară.
 
”Cred că nici lângă o vită sângerândă şi evident suferindă nu-ţi îndrumi învăţăcelul cum să efectueze un tratament, în timp ce mănânci seminţe. Mă întreb ce trebuie să mai facă acest medic, mi-e tare greu să cred că are această profesie, pentru a fi eliberată dintr-o activitate umană, de înaltă specialitate, cu care nu are nimic în comun. Nu concep să existe aşa ceva, într-un spital de gardă”, a mai declarant  Ortansa Cojoc, pentru Ziarul de Iaşi.
Citește și...