O prezentatoare tv, stransa cu usa de judecatori sa-si plateasca datoriile uriase la intretinere!

Publicat: 06/01/2014 | 16:34
O prezentatoare tv, stransa cu usa de judecatori sa-si plateasca datoriile uriase la intretinere!

Vica Blochina a inceput anul cu stangul. Pentru ca nu si-a platit intretinerea timp de doi ani, vecinii au dat-o in judecata si au castigat procesul. Acum, vedeta e stransa cu usa sa achite restantele care au ajuns la aproximativ 14.260 de lei.

Fosta amanta a lui Victor Piturca a atins o performanta greu de imaginat: a locuit doi ani in apartamentul de lux pe care-l are fara sa plateasca niciun leu la intretinere.

Astfel, intre august 2011 si august 2013, blonda nu a mai trecut pe la casieria blocului din complexul de locuinte City Center Residence. De-a lungul celor doi ani, prezentatoarea tv a primit mai multe avertismente de la Asociatia de Proprietari, dar le-a ignorat de fiecare data.

Vica Blochina, alaturi de Edan, fiul lui Victor Piturca
Vica Blochina, alaturi de Edan, fiul lui Victor Piturca

Pentru ca nu a ajuns la nicio intelegere cu vedeta, asociatia a dat-o in judecata ca sa recupereze banii de la ea, procesul derulandu-se la Judecatoria sectorului 4.

La un pas de executare silita pentru ca nu si-a platit intretinerea de aproape patru ani. Vica risca sa piarda apartamentul de la Piturca

“Am incercat sa ma inteleg cu ei pe cale amiabila”
 

Instanta i-a dat castig de cauza Asociatiei de Proprietari, astfel ca Vica Blochina e buna de plata. In total, suma se ridica la aproximativ 14.260 de lei si include nu doar restantele, ci si penalizarile, fondurile de reparatii si alte cheltuieli facute de vecinii ei in acesti doi ani, la care blonda nu a participat financiar.

Daca va refuza sa-si plateasca datoriile, Vica ar putea ramane fara apartamentul de 350.000 de euro, situat in apropiere de Piata Cosbuc si facut cadou de fostul ei iubit, selectionerul Victor Piturca .
Lituanianca a mai fost la un pas sa ramana fara locuinta respectiva. Anul trecut, un executor judecatoresc a obtinut un ordin al instantei prin care a putut scoate la licitatie casa. Atunci, la a doua strigare, cand pretul de pornire a fost de 105.000 euro, patru persoane s-au aratat interesate sa puna mana pe luxosul apartament si au platit o cautiune de 10% din pretul de pornire.

Cand a vazut ca gluma se ingroasa, Vica si-a platit o parte din datorii. Licitatia a fost anulata pe ultima suta de metri, astfel ca prezentatoarea tv a reusit sa-si salveze casa unde locuieste impreuna cu fiul sau, Edan, care are 6 ani.

La pensie de 9.000 de euro, nu are bani de intretinere. Vica a fost data iar in judecata de asociatia de locatari

Vica are propria versiune in toata aceasta poveste.
“Anul trecut, am achitat in jur de 20.000 de lei catre Asociatia de Proprietari. Intre timp, aceasta s-a schimbat si m-am trezit cu alte datorii. Am incercat sa ma inteleg cu ei pe cale amiabila, insa fara rezultat. Am incercat chiar sa achit o parte din datorie prin virament bancar, insa asociatia actuala are conturile blocate”, ne-a declarat Vica Blochina. La randul ei, avocata vedetei ne-a spus ca urmeaza sa faca recurs deoarece din suma totala de 14.260 de lei, mai mult de 50% sunt doar penalitati.

Vica Blochina, in vacanta in Cipru foto: Facebook
Vica Blochina, in vacanta in Cipru foto: Facebook

“Asteptam motivarea instantei si vom face, cu siguranta, recurs. In primul rand, trebuie sa fim siguri ca asociatia este in regula pentru ca la acest moment conturile ei sunt blocate”, ne-a spus avocata Vicai.
Vica nu pare sa se sinchiseasca, insa, de aceste probleme. Ea si-a petrecut Revelionul in Cipru, o destinatie care nu este la idemana oricui, cu atat mai putin in perioada sarbatorilor.
Claudia Voicu