O profesoară de 40 de ani din SUA a întreținut relații intime cu un elev de 16 ani

Publicat: 16/10/2018 | 17:45

O profesoară de 40 de ani din SUA a întreținut relații intime, într-un parc, cu un elev de 16 ani, potrivit unui raport al poliției. Crystal Vega era căsătorită și mamă a doi copii, pe deasupra, iar în urma anchetei – dacă acuzațiile se vor dovedi întemeiate – riscă o pedeapsă între 3 și 30 de ani. Profesoara lucra la Școala Generală Dardanele, iar polițiștii o acuză de agresiune sexuală de gradul întâi.

Profesoara  din Arkansas a recunoscut doar că a avut o „relație în scris” cu minorul, spun polițiștii. Totuși, femeia recunoaște că „unele dintre sms-uri au întrecut limita”.

Totul a ieșit la iveală după ce elevul de 16 an8i s-a dus, în septembrie, la poliție, susținând că a făcut sex cu Chrystal Vega într-un parc, informează dailystar.co.uk.

O profesoară de 40 de ani din SUA a întreținut relații intime cu un elev de 16 ani

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere amplasate în afara parcului arată că mașina profesoarei s-a aflat în „Old Post Park” atunci când elevul a spus că femeia a fost acolo. Vega lucra ca profesoară de arte la Dardanelle, dar ea nu mai este listată pe site-ul școlii. Profesoara s-a predat poliției după ce autoritățile au emis un mandat de arestare pe numele ei.

Dacă este găsită vinovată, femeia ar putea executa între 6 și 30 de ani de închisoare. Audierea în instanță a profesoarei va începe pe data de 10 decembrie.

CITEȘTE ȘI: PROFESOARĂ ACUZATĂ CĂ S-A CULCAT CU UN ELEV MINOR. LA CE PERVERSIUNI L-A SUPUS

Citește și...