Profesoară acuzată că s-a culcat cu un elev minor. La ce perversiuni l-a supus

Publicat: 14/09/2018 | 14:05

O profesoară este acuzată că și-a abuzat sexual unul dintre elevi, cu 13 ani mai tânăr decât ea. Lindsey Banta Jarvis locuiește în statul american Kentucky și riscă să stea până la 5 ani în spatele gratiilor. Ea este susținută, în continuare, de soțul ei. Pledează ”nevinovat”.

Informațiile publicate în The Sun scot în evidență modalitatea prin care profesoara a început să-l hărțuiască, inițial, pe băiat.

(Citește și ”Papa Francisc, întrunire cu liderii Bisericii Catolice pentru a discuta despre cazurile de abuz sexual”)

Lindsey preda ore de ”social media” în Lexington, Kentucky, și a început prin a-i trimite băiatului de 15 ani unele SMS-uri. Relația lor a trecut, apoi, la un alt nivel. Cei doi se întâlneau prin parcuri, însă relațiile sexuale ar fi avut loc și la ea acasă.

Anchetatorii au oferit amănunte șocante. În mai 2016, băiatul ar fi fost sodomizat, în mai multe rânduri, de profesoara sa.

”Relația” a fost descoperită în august 2016. Un polițist i-a descoperit pe cei doi făcând sex într-o mașină. Profesoara a fost pusă sub acuzare, mai ales că elevul a oferit detalii din care reiese că a fost în casa acesteia.

(Citește și ”O tânără cu handicap mintal, violată în propria casă”!)

Citește și...